CVETKOVIĆ STIGAO KUĆI: Uskoro ću do NAJSITNIJIH DETALJA objasniti sve javnosti!
Foto: media centar

misteriozno nestao

CVETKOVIĆ STIGAO KUĆI: Uskoro ću do NAJSITNIJIH DETALJA objasniti sve javnosti!

"Javnost je poslednje što je brana apsolutnom ludilu. A od tog ludila treba da se plaše i oni koji ga prave"

Objavljeno:

Novinar Stefan Cvetković javio se agenciji Beta telefonom i rekao da je stigao kući, da nije povređen i da će u narednim danima održati konferenciju za novinare.

Kako je naveo, na konferenciji će "do najsitnijih detalja" saopštiti javnosti šta se sve s njim dešavalo.

- Celokupnoj javnosti, međunarodnim i domaćim organizacijama, svima se zahvaljujem na svemu što su uradili za mene. Da nije bilo reakcije javnosti, ne bismo se danas čuli - rekao je Cvetković agenciji Beta.

Dodao je da i njemu i njegovoj porodici mnogo znači to što nisu bili ostavljeni sami. -Javnost je poslednje što je brana apsolutnom ludilu. A od tog ludila treba da se plaše i oni koji ga prave. Ja ću do najsitnijh detalja da obavestim javnost, to je moja obaveza prema javnosti - kazao je Cvetković.

- Danas mi je omogućeno da se slobodno krećem- rekao je Cvetković i dodao da ga je policija zvanično obavestila da ima svojstvo oštećenog i da su ga zamolili da se u javnosti ne oglašava, kako ne bi ometao istragu. - Sarađujem s policijom, svaki njihov zahtev sam ispoštovao i danas sam zamoljen ne budem javno prisutan. To ću neko vreme da ispoštujem - rekao je Cvetković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.