VOZAČ KOJI JE USMRTIO ALEKSU PONOVO IZA REŠETAKA! Ipak se neće braniti sa slobode
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Ilustracija

velika tragedija

VOZAČ KOJI JE USMRTIO ALEKSU PONOVO IZA REŠETAKA! Ipak se neće braniti sa slobode

Nastradao je desetogodišnji dečak Aleksa Dimitrov

Objavljeno:

Vladimiru V. (43), vozaču koji je u utorak tojotom uleteo u kolonu dece na Divčibarama, prvo je određeno da se brani sa slobode, a onda je ponovo vraćen iza rešetaka.

Tom prilikom nastradao je desetogodišnji dečak Aleksa Dimitrov, a povređene su još dve devojčice.

Nakon što je sudija za predhodni postupak Osnovnog suda u Valjevu odbila predlog osnovnog javnog tužioca da vozaču bude određen pritvor, osnovni javni tužilac je prosledio predmet Višem javnom tužilaštvu na nadležnost.

To tužilaštvo je predložilo pritvor, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Valjevu, vozaču je odredio pritvor, potvrdili su Kuriru istražni organi.

Podsetimo, Vladimir V. se tada na saslušanju pred tužiocem branio na isti način kao u policiji, tvrdeći da su mu otkazale kočnice na automobilu i da nije postojala šansa da spreči nesreću.

- Vladimir V. se na saslušanju pojavio sa dvojicom advokata. Iako je vanredni tehnički pregled pokazao da su kočnice i sistem za upravljanje bili ispravni, on je nastavio da se brani tvrdnjama da nešto nije bilo u redu sa volanom, kao i da su mu otkazale kočnice - rekao je ranije izvor Kurira iz istrage.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.