OVO JE DEVOJKA KOJA JE STRADALA KOD KRAGUJEVCA: Nikoleta (22) krenula sa dečkom na more pa poginula, vatrogasci sekli automobil da ih izvuku
Foto: Printscreen/Facebook/Kruella De Ville

velika tragedija

OVO JE DEVOJKA KOJA JE STRADALA KOD KRAGUJEVCA: Nikoleta (22) krenula sa dečkom na more pa poginula, vatrogasci sekli automobil da ih izvuku

Tragedija se dogodila u sredu, oko 23 sata, u mestu Korićani, na putu Kragujevac-Kraljevo

Objavljeno: 10:36h

Nikoleta Arsenijević (22) iz Zemuna je poginula, dok je njen dečko Ilija Jojić (35), takođe Zemunac, teško povređen u saobraćajnoj nesreći u mestu Korićani kod Kragujevca. Njih dvoje su krenuli na more, a do udesa je došlo usled neprilagođene brzine na putu.

Tragedija se dogodila u sredu, oko 23 sata, u mestu Korićani, na putu Kragujevac-Kraljevo, kada se automobil u kojem su bili mladić i devojka direktno sudario s autobusom. Reč je o automobilu "opel korsa", kojim je Ilija upravljao, dok je Nikoleta bila na mestu suvozača.

- Automobil "opel korsa", beogradskih tablica, išao je veoma brzo iz smera Kragujevca. Iznenada je izgubio kontrolu i prešao u suprotnu traku. U tom trenutku naišao je gradski autobus, koji je srećom bio prazan, jer je išao ka garaži, pa nije bilo više žrtava - navodi izvor blizak istrazi.

- Mladi ljubavni par je krenuo na more i nažalost put se završio tragedijom. Devojka je poginula na licu mesta, a mladić je teško povređen. Zadobio je višestruke prelome i nalazi se na intenzivnoj nezi. Ilija je u veoma teškom stanju i pod stalnim je nadzorom lekara - dodaje.

Prema njegovim rečima, od siline udarca automobil je odleteo na sredinu puta i potpuno je smrskan.

- Automobil je do te mere bio uništen, da su vatrogasci morali da seku delove vozila da bi izvadili putnike. Devojka iz Zemuna je nažalost preminula na licu mesta, dok je mladić u životnoj opasnosti. Uprkos borbi lekara, za devojku nije bilo spasa. Već je bila bez srčanog ritma i nije davala znake života - kaže sagovornik.

Protiv vozača Ilije Jojića biće podneta krivična prijava.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.