NEVREME U SRBIJI ODNELO PRVU ŽRTVU: Čovek se udavio dok je bio zarobljen u liftu!? (VIDEO)
Foto: Fonet/Ilustracija

posledice stravične oluje

NEVREME U SRBIJI ODNELO PRVU ŽRTVU: Čovek se udavio dok je bio zarobljen u liftu!? (VIDEO)

Snažno nevreme zahvatilo je danas delove Zapadne Srbije i Vojvodine, a oluja koja je protutnjala Srbijom odnela je i prvu žrtvu

Objavljeno: 22:17h

Kako navodi požarevački Poportal online, nepoznata muška osoba udavila se u Požarevcu, u Jug Bogdanovoj ulici. Kako požarevački portal Urban City nezvanično saznaje da se jedno lice oko 65 godina starosti utopilo u podrumu zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu.

Prema rečima stanara, vlasnik stana koji živi na prizemlju parkirao je automobil u podzemnoj garaži. Kada je video da se nevreme ne smiruje liftom je sišao, ali je u tom trenutku nivo vode u podrumu bio oko 2 metra. Kada se lift spustio došlo je do prekida električne energije, a vrata se nisu otvorila…

Policija je zatvorila Jug Bogdanovu ulicu u Požarevcu, a specijalne ekipe pokušavaju da spuste nivo vode u podrumu i uđu unutra.

Kako navodi Radio Boom 93, jako nevreme praćeno obilnim pljuskovima, gradom i grmljavinskim nepogodama pogodilo je Požarevac oko 16.20 časova. Grad je oko sat vremena bio potpuno paralisan.

Više ulica u gradu je poplavljeno, a voda je ušla u podrume i prizemlje mnogih objekata. Teren Gradskog stadiona i prostorije u prizemlju su poplavljene, a utakmica je koja je trebalo da bude odigrana danas je otkazana.

Takođe zbog poplave je otkazan i koncert u Centru za kulturu.

Užički kraj danas popodne pogodilo je nevreme sa velikim količinama padavina, a prema pisanju lokalnih medija padale su ledenice veličine lešnika. Na fotografijama objavljenim na društvenim mrežama vide se delovi Užica i okoline u kojima je pala velika količina krupnog grada, koji je pokrio ulice i livade.

Prema istom izvoru, snažno nevreme praćeno jakom kišom zabeleženo je i u Bačkoj i Banatu, od Zrenjanina prema rumunskoj granici. Republički hidrometeorološki zavod ranije je javio da se u Srbiji moće očekivati nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom i lokalnom pojavom kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa znatnom količinom padavina, olujnim vetrom i padavinama.

Bonus video

SNAŽNO NEVREME IZ UŽICA STIŽE U BEOGRAD! Hitno upozorenje meteorologa! CRVENI METEOALARM NA SNAZI!

(Espreso.co.rs/ urbancityradio.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.