VELEOBRT U SLUČAJU PEDOFILIJE U DESPOTOVCU: Napasnik pristao na POLIGRAF, DEVOJČICA tvrdi da je morala da LAŽE zbog majke?
Foto: Shutterstock

neverovatno

VELEOBRT U SLUČAJU PEDOFILIJE U DESPOTOVCU: Napasnik pristao na POLIGRAF, DEVOJČICA tvrdi da je morala da LAŽE zbog majke?

Pre manje od mesec dana uhapšen je hranitelj porodice osumnjičen da je napastvovao rođaku, koju je Centar za socijalni rad poverio njemu na staranje

Objavljeno:

Žitelji Despotovca su u panici jer su u poslednjih mesec dana uhapšena dva muškarca osumnjičena za napastvovanje i obljubu devojčica! Roditelji su zabrinuti za bezbednost svoje dece, jer strahuju da ne dospeju u ruke sličnih napasnika!

Pre manje od mesec dana uhapšen je hranitelj porodice osumnjičen da je napastvovao rođaku, koju je Centar za socijalni rad poverio njemu na staranje. Slučaj se još istražuje, a panika je počela da se širi kada je iza rešetaka dospeo Dragan V. (62) zbog sumnje da je pokušao da obljubi devojčicu (8), ćerku svojih podstanara!

Osumnjičeni Dragan V. je živeo u svojoj novijoj kući u ulici Mare Resavkinje, a u pomoćnoj kući je imao podstanare, Jelenu u Vladana Vujčića.

- Morali smo da se iselimo iz stana da bismo zaštitili naša tri deteta. Najstariju ćerku, od osam godina, ugrozio je naš stanodavac. Neprimereno se šalio i milovao decu. Devojčici je podizao majicu i stavljao joj šaku u međunožje. Kad naše opomene nisu uslišene, prijavili smo slučaj policiji. On je uhapšen, a mi smo se iselili - kažu roditelji.

Majka je prijavila slučaj policiji. Međutim, devojčica je, navodno, priznala inspektorima da je osumnjičeni nije pipkao i da je sve zakuvala njena majka.

- Inspektorima je rekla „da mora da priča ono što joj majka rekla”. Istraga time nije završena. Osumnjičenom je posle saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana, a razgovor sa devojčicom će obaviti tim stručnjaka - navodi naš izvor blizak istrazi.

Osumnjičeni Dragan V. je reagovao na prvom saslušanju i pokušao da pobije optužbe.

- Ljudi, ja sam deda, imam unučiće! Ako sam se nekad šalio s decom, nije bilo zlih namera i nemoralnih misli. Spreman sam i tražim da me podvrgnete poligrafskom ispitivanju radi dokazivanja istine - rekao je Dragan.

Osumnjičeni je porodičan čovek. Jedno vreme se intenzivno družio sa svojim podstanarima. Po čaršiji se priča da su priređivali i večerinke, na kojima su bile i Jelenine drugarice. Često se pilo do te mere da se nije znalo ko je čiji, pa se sumnja da su se Dragan i Vladan posvađali oko neke gošće i da su počele razmirice.

- Kako god bilo, čaršija bruji. Dok jedni kažu da je Dragan poznat kao dobar auto- limar i kunu se u njegovu nevinost, drugi navode da je voleo da popije i da se čudno ponašao. Bila to čaršijska naklapanja ili ne, činjenica je da je u razmiricu odraslih uvučeno nevino dete, koje će sigurno imati traume ako slučaj počne da se razvlači - objašnjava naš sagovornik.

Supruga: Oklevetali su mu muža

Snežana V., supruga uhapšenog Dragana, koja živi u stanu sa sinom i unucima u drugom kraju Despotovca, žestoko brani svog muža. - Ovo je kleveta, zbog čega ću ih tužiti. Da neko optužuje mog supruga za nešto sa nekom ženom, pa i da posumnjam, ali da deda koji ima unučiće i neizmerno voli decu tako nešto uradi, to je suludo! Reč je o neodgovornim ljudima, koje sam odmah posle prijave izbacila. U stanu sam zatekla haos, sa gomilom praznih boca od alkohola. Terevenčilo se tu danima i noćima naočigled tri mala deteta, što je strašno opasno za njih - kaže Draganova supruga Snežana.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.