USPEŠNA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Uhapšeni Kruševljani zbog ubistva na Novom Beogradu
Foto: Profimedia

teško ubistvo

USPEŠNA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Uhapšeni Kruševljani zbog ubistva na Novom Beogradu

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno:

Srpska policija uhapsila je u Beogradu S.M. (1955) i S.Đ. (1974), obojicu iz Kruševca, zbog sumnje da su bili saučesnici u ubistvu.

Oni su osumnjičeni da su 6. maja 2018. godine na Novom Beogradu pomogli, sada pokojnom, D.S. (1947) iz Kruševca i još jednoj za sada nepoznatoj osobi u ubistvu G.G.D. (1960).

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Direktor policije, Vladimir Rebić, izjavio je da su zahvaljujući dobrom operativnom radu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili dve osobe za koje postoje osnovi sumnje da su izvršili krivično delo pomaganje u izvršenju krivičnog dela ubistvo.

Vladimir Rebić
Vladimir Rebić foto: Dado Đilas

Na crnogorskog državljanina G.G.D. oko podnevaje pucano iz vatrenog oružja na Novom Beogradu, a preminuo je nekoliko sati kasnije u Zemunskoj bolnici. Svedoci su a Mondo rekli da su napadači bili na skuteru.

- Takođe, prilikom pretresa stanova koje koriste osumnjičeni pronađeno je još jedno lice za koje se sumnja da je izvršilo krivično delo falsifikovanje isprave. Nakon izvršenih provera, utvrđeno je da se radi o licu za kojim postoji međunarodna poternica zbog izvršenog krivičnog dela ubistvo na području Bosne i Hercegovine - rekao je direktor Rebić.

Kako je naveo, sva osumnjičena lica su privedena nadležnim tužilaštvima.

M.V. (1983), koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave i za kojim je raspisana međunarodna poternica, priveden je uz krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.