PA GDE ĆE MU DUŠA? Razbojnik iz Požarevca oborio starca (96) na štakama, pa ga opljačkao!
Foto: Nebojša Mandić

užas

PA GDE ĆE MU DUŠA? Razbojnik iz Požarevca oborio starca (96) na štakama, pa ga opljačkao!

Ovo razbojništvo dogodilo se 23. maja, u Ulici Miloša Pocerca, u blizini Poljoprivredne škole

Objavljeno:

Jusuf A. (42) iz Ulice Rade Slobode u Požarevcu, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio razbojništvo nad starcem A.K. (96).

Ovo razbojništvo dogodilo se 23. maja, u Ulici Miloša Pocerca, u blizini Poljoprivredne škole. Osumnjičeni je prvo gurnuo i oborio na zemlju A.K, koji se kretao uz pomoć štaka, a onda mu ukrao torbu i pobegao. Kad je video da u torbi nema ničeg vrednog, vratio se i iz džepa košulje starca ukrao novčanik.

Prema izjavi nesrećnog dede u novčaniku je bilo 7.000 do 8.000 dinara, dok uhapšeni tvrdi da je bilo 2.000. On je uhapšen posle nekoliko dana i saslušan u prisustvu advokata dodeljenog po službenoj dužnosti.

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva, njemu je određen pritvor do 30 dana, da ne bi ponovio krivično delo i da ne bi uticao na svedoke.

Ovaj osumnjičeni je već bio u zatvoru, u trajanju od 8,5 godina, odakle je izašao pre nepunih godinu dana. Za krivično delo koje je izvršio, preti mu kazna u trajanju od jedne do 10 godina. Pošto se radi o povratniku, tužilac će za njega tražiti maksimalnu kaznu.

(Espreso.co.rs/TPKVnews)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.