OTAC ME JE TUKAO ŠTAPOM I GLADNU ME IZBACIVAO NA ULICU: Nestala devojčica poslala policiji ZASTRAŠUJUĆ mejl
Foto: Facebook

TOTALNI OBRT

OTAC ME JE TUKAO ŠTAPOM I GLADNU ME IZBACIVAO NA ULICU: Nestala devojčica poslala policiji ZASTRAŠUJUĆ mejl

Saša kaže da je njegova ćerka sve izmislila

Objavljeno:

Kristina Videnović (18) iz Dragocveta kod Jagodine, javila se policiji mejlom, kaže njen otac Saša. On je za Infocentralu potvrdio da je Kristina živa, ali da je sadržaj mejla koji je poslala policiji, za porodicu – zastrašujuć.

- Poslala je mejl u kome piše da je ona žrtva zlostavljanja od strane porodice. Piše kako sam je ja tukao štapom, izbacivao gladnu na hladnoću, kako nije smela zbog mene da jede sa nama za stolom…piše kako ju je ujak silovao kada je imala 8 godina. Kako sam je terao da se oblači kao muškarac. Piše kako je deda ubio njenog psa batinama. I da je zbog svega toga i torture morala da pobegne od kuće - priča Saša za Infocentralu.

Na pitanje da lije sve to istina, Saša kaže da je njegova ćerka sve izmislila.

- Ništa od toga nije tačno. Nikada je nisam tukao. Ujak jeste problematičan jer je alkoholičar, ali ona nikada nije sama ostajala sa njim. To sigurno nije tačno. Uvek je bila sa nama. Pas je umro od starosti, imao je 14 godina. U šoku smo šta je sve ona napisala policiji. Siguran sam da je mejl napisala pod nečijom prisilom. Ona je već 20 dana u Rimu, neko to finansira. Ona nije imala para, neko joj je poslao i neko joj plaća boravak tamo. Nikada je nisam terao da se oblači kao muškarac, ona ima bar 50 pari pantalona koje je sama sebi kupila - kaže Saša.

Kristina je mejlom poslala i fotografiju na kojoj se, kako kaže otac, vidi da je bleda i umorna. Iza nje je, prema njegovim rečima, kompjuter. Videnović takođe kaže da je o majci najmanje pisala a da je većina optužbi išla na njegov račun i račun ujaka koji takođe živi u Dragocvetu.

Kristina je nestala u noći između 16. i 17. maja. Roditelji su odmah prijavili njen nestanak a nedelju dana kasnije alarmirali su i medije. Otac i majka Nataša molili su Kristinu da se vrati kući, uplakani i vidno potrešeni. Šta je zapravo istina u ovoj priči utvrdiće istraga.

Kao porodica su, kaže, skladno funkcionisali, te se nikada ranije nije desilo da Kristina ode od kuće. Štaviše, bila je, kako kaže zabrinuti otac, „kućni tip“ i nije imala dečka.

– Budući da je srčani bolesnik i da je imala problema sa skoliozom, postala je povučena. Nije izlazila nigde, već je sedela kod kuće. Mi smo skladna porodica u kojoj nema svađe niti bilo kakvog konflikta. U pismu je navela da nije smela da ode od kuće jer bih je ja navodno ubio. Ništa od toga nije tačno - kaže Saša.

Kristina je uplatila aranžman i otputovala za Rim preko turističkog suboperatera „Living&travel“ u Jagodini. Kako je otac potvrdio za medije, radnici u ovoj agenciji rekli su da se ponašala čudno, da je imala veću svotu evra, ali da s obzirom da je napunila 18 godina, oni nisu slučaj prijavili. Nepoznato je da li je prijavljeno da jedan putnik fali prilikom povratka u Jagodinu.

Policija se još uvek nije oglasila povodom ovog slučaja.

(Espreso.co.rs / Infocentrala.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.