VOLI DA PIJE, VEĆ JE NAPAO JEDNU DEVOJKU: Meštani Stare Pazove stali U ODBRANU mladića koji je NOKAUTIRAO starca na biciklu!
Foto: Printscreen

IMAJU REČI HVALE ZA MLADIĆA

VOLI DA PIJE, VEĆ JE NAPAO JEDNU DEVOJKU: Meštani Stare Pazove stali U ODBRANU mladića koji je NOKAUTIRAO starca na biciklu!

Meštani Stare Pazove koji poznaju Marka Stevanovića imaju samo reči hvale za njega

Objavljeno:

Prijatelji Marka Stevanovića (27), mladića koji je u ponedeljak brutalno udario Mišu Očovaja (73) i ostavio ga da bez svesti leži na putu, kažu da je starac Markovoj devojci vikao da će je ubiti i zaklati i nazivao je ku*vom i da je to razlog zbog kojeg je pozvala dečka koji je u afektu reagovao.

Snimak incidenta ubrzo je počeo da se širi internetom, a nakon što ga je video Stevanović je otišao u policiju i prijavio se. Nakon dva dana je uhapšen i određen mu je pritvor od 48 sati.

Uporodici Markove devojke nisu bili raspoloženi za priču sa novinarima, a njena baka je kratko izjavila da je Marko dobar mladić i joj je "žao što su ga mediji osudili a da nisu istražili celu priču". Baka Nada je takođe rekla da je njena unuka spremna da sve ispriča policiji.

foto: Kurir

Meštani Stare Pazove koji poznaju Marka Stevanovića imaju samo reči hvale za njega.

- Marko nikada nije bio problematičan. Nema ni prekršaja. Uzoran je mladić, radan. Ne puši, ne pije, trenira - kazali su Markovi poznanici.

On i devojka A. M, studentkinja, u vezi su dve godine. I devojka, koja je inače dijabetičar, bavi se sportom, leti trči a zimi je u teretani.

- U ponedeljak je bio rođendan baki Markove devojke, ali je ona pre proslave otišla da trči. Navodno ju je Očovaj pratio na biciklu, bio je pijan. Priča se i da je pokušao da je uhvati, vikao joj “kurvo” i “zaklaću te”, “ubiću te” i da je ona uplašena bežala od njega i to 500 metara. Posle je pozvala mladića koji je reagovao tako kako je reagovao. Nažalost, sada će on da odgovara umesto onaj koji je spopadao devojku - naveli su Markovi poznanici za Blic.

Kako su dodali, i Stevanovićevu majku su pre dve godine napali na ulici.

- Markovu majku su pre dve godine na ulici dvojica muškaraca pokušala da uguraju u automobil, ali se ona, zahvaljujući svojoj građi, oduprela. Verovatno je da je i zbog toga smatrao da mora da zaštiti devojku ako je neko progoni i dobacuje - naveli su njegovi poznanici.

Već napao jednu devojku?

U komšiluku Miše Očovaja kazali su da on “voli da popije”. Ipak, u Pazovi se juče čulo i da je pre dve godine učestvovao u jednom incidentu, kada je, navodno, pijan dobacivao i pokušao neprimereno da uhvati jednu devojku.

Popio sam par piva ali nisam dobacivao

- Čuo sam iz medija da je mladić uhapšen. Ja ga ne poznajem, nije iz našeg kraja - kaže Mišo Očovaj, na čijem licu se još vide tragovi batina.

- Sećam se da sam vozio bicikl Šafarikovom ulicom, a onda se zaustavio automobil i iz njega je istrčao mladić. Viknuo je “Stani!”, a onda upitao: “Zašto si dobacivao mojoj devojci?” Ja sam pitao kojoj devojci, a on je rekao “ovoj u kolima”, i posle toga se ničeg ne sećam - ispričao je Mišo.

Na pitanje da li je tog dana možda pio, jer je navodno Stevanović rekao da je bio pijan, Očovaj priznaje da je jeste.

- Popio sam dva, tri piva u komšiluku, ali do podneva, posle toga nisam više pio. Ja imam 73 godine, nikada ne dobacujem ženama i devojkama, to bi bilo sramota - rekao je on i dodao da je dao izjavu policiji i angažovao advokata.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.