DNK UBICE PRONAĐEN NA PRSTU JELENE MARJANOVIĆ: Istraga najmisterioznijeg ubistva u Srbiji konačno otkrila ko je USMRTIO PEVAČICU?!
Foto: Filip Plavčić

ISTRAGA NAPREDUJE

DNK UBICE PRONAĐEN NA PRSTU JELENE MARJANOVIĆ: Istraga najmisterioznijeg ubistva u Srbiji konačno otkrila ko je USMRTIO PEVAČICU?!

Ovaj rez na Jeleninom prstu nije nađen na obdukciji tela urađenoj u Srbiji

Objavljeno: 10:04h

Na prstu svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović pronađen je ubod od prednjeg zuba muškarca na koje je otkriven DNK krvnika koji je umešan u gnusni zločin u Borči.

Kako se saznaje, povreda je nastala dok se pevačica rukom branila od ubice.

- Na prstu postoji ubod od zuba. To nije ugriz, nego mali, tanji rez, koji je nastao kada je ubica potkačio Jelenu prednjim zubom po prstu dok se ona branila od njega i pokušavala da zaštiti lice i glavu – navodi se u izveštaju američkih forenzičara, koji su uradili novo veštačenje na zahtev parapsihologa Roberta Kajslera, Srbina sa Floride, jer on već 28 godina sarađuje sa njima.

Ovaj rez na Jeleninom prstu nije nađen na obdukciji tela urađenoj u Srbiji.

- Ranicu na prstu su pronašli forenzičari iz Amerike. Posle toga su na osnovu fotografija prstiju i tragova nađenih na njenom telu neposredno posle vađenja iz kanala u Borči urađene analize, kojima je otkriven DNK muškarca koji je najverovatnije učestvovao u njenom mučenju i ubistvu.

- Njena desna šaka je potpuno spržena kiselinom. Na fotografiji se vidi da je crvena i potpuno deformisana od jake hemikalije. Na drugoj ruci je uočljivo da su prsti bili potpapani u kiselinu i da je crveni lak za nokte nasilno skidan. Prsti su slikani kod kanala kada je telo izvučeno iz vode. Jelena je ležala na leđima, a neko od policajaca je stavio parče materijala na njen stomak, položio joj oba dlana na tu podlogu i fotografisao prste – kaže se u nalazu i dodaje da žrtva nije ubijena u vodi.

(Espreos.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.