SRCE DA PREPUKNE, SRBIJO! Progovorio Mišo iz Stare Pazove koga je BRUTALNO IZUDARAO BAHATI HULIGAN IZ BMW-a! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)
Foto: Jelena Rafailović

VIDEO KOJI JE ZGROZIO SRBIJU

SRCE DA PREPUKNE, SRBIJO! Progovorio Mišo iz Stare Pazove koga je BRUTALNO IZUDARAO BAHATI HULIGAN IZ BMW-a! (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Nesrećni čovek kaže da se ne seća šta se tačno dogodilo

Objavljeno: 16:28h

Nakon što je na internetu objavljen snimak brutalnog nasilja u Staroj Pazovi, na kojem se vidi kako mladić krvnički udara starca koji je vozio bicikl.

Nesrećni čovek kaže da se ne seća šta se tačno dogodilo.

Mišo Očovaj (73) iz Stare Pazove rekao je za Kurir da misli da ga je mladić zakačio kolima dok je vozio bicikl, a onda je završio u kanalu.

Pretučeni starac, za kojeg smo saznali da je oštrač noževa i da živi sa sinom, dok mu je ćerka udata u inostranstvu, snimak je video tek kada mu ga je pokazao novinar Kurira.

Mladić sa snimka M.S. je kontaktirao Kurir ispričavši da je reagovao u afektu i da mu je mnogo žao.

- Ne mogu da opišem koliko mi je žao. Devojka je trčala i samo odjednom dobijam poziv od nje, čujem je kako plače. Rekla mi je da joj je taj čovek koji je vozio bicikl dobacivao dok je trčala, psovao i pretio. Nisam mogao da se iskontrolišem. Sam sam posle toga otišao u policiju i ispričao šta se dogodilo, a odmah sam i pozvao i Hitnu pomoć - rekao je on.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.