HOROR VREBA DEVOJKE IZ KRAGUJEVCA! Na ovoj popularnoj lokaciji napada NAG MANIJAK! (FOTO)
Foto: Youtube printscreen

Oprez!

HOROR VREBA DEVOJKE IZ KRAGUJEVCA! Na ovoj popularnoj lokaciji napada NAG MANIJAK! (FOTO)

Kragujevčanka je u subotu uveče oko 22 časa šetala sa drugaricom kroz Spomen park “Kragujevački oktobar”...

Objavljeno:

U Šumaricama je u subotu uveče dve devojke preplašio za sada nepoznat nag muškarca sa majicom na glavi.

Jedna od ove dve Kragujevčanke, koja je kontaktirala medije, apeluje na devojke koje trče ili šetaju pomenutim deonicama da budu oprezne, kao i na nadležne institucije da se pozabave ovim problemom. Iz kragujevačke Policijske uprave poručuju građanima da ih odmah kontaktiraju ukoliko se susretnu sa sličnom situacijom i najavljuju da će pojačati prisustvo u Šumaricama.

Kragujevčanka je u subotu uveče oko 22 časa šetala sa drugaricom kroz Spomen park “Kragujevački oktobar”. U jednom trenutku na deonici od spomenika V/3 do hotela "Šumarice" iz žbuna je izašao nag muškarac sa majicom na glavi i postepeno ubrzavao tempo kako bi ih sustigao.

“Uz sve razumevanje dijagnoza koje ljudi nose, u ovom slučaju kvalitativne poremećaje seksualnih nagona - seksualne perverzije, ovo je bilo istinski neprijatno iskustvo. Apelujem na devojke koje trče ili šetaju pomenutim deonicama da budu oprezne, kao i na nadležne institucije da se pozabave ovim problemom. Ovo je drugi slučaj u protekla tri dana”, kaže ova devojka, koja je želela da ostane anonimna.

foto: Youtube printscreen

U Policijskoj upravi Kragujevac je rečeno da je ova sugrađanka trebalo da odmah pozove policiju na 192 i patrola bi istog trenutka izašla na lice mesta i verovatno pronašla tog muškarca. Iz policije apeluju na građane da ih istog trenutka kontaktiraju ukoliko se susretnu sa nečim sličnim. Najavljuju i da će u narednom period pojačati prisustvo u Šumaricama.

(Espreso.co.rs / infokg.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.