DRAMA U ŽARKOVU: Čuo se pucanj iz stana, policija opkolila zgradu i razvalila vrata! Rođaka Vuka i Danice Drašković pucala na čoveka?
Foto: Nebojša Mandić

užas!

DRAMA U ŽARKOVU: Čuo se pucanj iz stana, policija opkolila zgradu i razvalila vrata! Rođaka Vuka i Danice Drašković pucala na čoveka?

Policija je orkužila zgradu u beogradskom naselju Žarkovo

Objavljeno: 21:45h

Policija je okružila zgradu u ulici Slobodana Perovića u beogradskom naselju Žarkovo, u kojoj se nalazi stan Radmile Davidović, rođake Danice Drašković, a prema našim sazanjima, incident je izazvala Tijana Davidović, ćerka Radmile koja je nedavno preminula.

Policija je razvalila vrata i upala u stan broj 9 na drugom spratu, jer prema nezvaničnim saznanjima, ona nije želela da otvori vrata.

U stanu se začula buka i svađa, a zatim pucanj iz vatrenog oružja. Prema nezvaničnim saznajima, u stanu su bili Tijana i za sada nepoznati čovek, i verovatno je između njih došlo do sukoba, koji se završio kada je Radmila pucala.

Za sada nema bližih detalja o ovom incidentu, a prema poslednjim saznajima, situacija je rešena mirnim putem, dok je Tijana ušla u kola HItne pomoći u pratnji policije.

U novembru 2016. godine stan Radmile Davidović, sestre Danice Drašković, je potpuno je izgoreo, a do požara je najverovatnije došlo kada je Radmila, navodno, zapalila sveću, čiji je plamen najpre zahvatio nameštaj, a potom i čitav stan i krov.

Kako su tada svedočile komšijie, Radmila Davidović u stanu na Banovom brdu je živela s ćerkom i psima.

- Nemam lepo mišljenje o njoj. Bahata je i bezobrazna. Često se svađa s komšijama, pravi buku i non-stop nešto prigovara. Imamo dosta problema s njom. Pretila je gotovo svim komšijama, tako da se do sada niko nije usudio da je prijavi. Čuo sam da postoji ideja da svi stanari potpišu peticiju protiv nje, naročito jer je izazvavši ovaj požar prevršila svaku meru. Sve nas je ugrozila, mogli smo da izgorimo ili da ostanemo bez svojih domova - rekao je tada jedan od komšija za Kurir, koji je dodao da je požar pretio da se proširi na celu zgradu.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.