POLICIJA ZATEKLA STRAVIČAN PRIZOR: 14-godišnjoj ćerki i ženi sa kojom ima osmoro dece pokušao FLAŠOM DA RAZBIJE GLAVU!
Foto: Profimedia

horor u zemunu

POLICIJA ZATEKLA STRAVIČAN PRIZOR: 14-godišnjoj ćerki i ženi sa kojom ima osmoro dece pokušao FLAŠOM DA RAZBIJE GLAVU!

Potpuno pijan, klateći se i neartikulisano se ponašajući, već osuđivani nasilnik počeo je da preti uplašenoj ženi

Objavljeno:

Muškarac B.B. iz Zemuna uhapšen je pre tri dana zbog sumnje što je napao svoju suprugu B.Š. i ćerku (14), i gađao ih staklenom flašom, preteći da će da ih ubije.

Kako se navodi, još jedno u nizu nasilja u porodici u Srbiji dogodilo se 20. maja uveče, kada je B.B. prekršio zabranu prilaska koju je imao zbog prethodnog nasilja i pijan došao u kuću u kojoj njegova supruga živi sa njihovo osmoro dece. Navodno, potpuno pijan, klateći se i neartikulisano se ponašajući, već osuđivani nasilnik počeo je da preti uplašenoj ženi, govoreći joj da će je ubiti, ali i da će ubiti i njihovu decu.

- On je bacao staklene flaše po kući, histerisao i neprekidno govorio da će ih sve pobiti. Zajedno sa ženom bila je i njihova zajednička ćerka (14) - kaže izvor upoznat sa istragom.

Kako se navodi, on je potom uzeo jednu od preostalih staklenih flaša i njome gađao suprugu i devojčicu. Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija jer je devojčica uspela da se iskrade i krišom pozove policiju i prijavi oca.

Za to vreme B.B. je navodno nastavio da se unosi ženi u lice i naziva je pogrdnim imenima, ali i da vređa njene roditelje, neprekidno ponavljajući da će ubiti nesrećnu ženu i njihovo osmoro dece.

Policajci koji su došli odmah po pozivu preplašene devojčice zatekli su užasan prizor. Histeričnog muškarca koji ne prestaje sa bacanjem flaša i pretnjama od kojih se ledi krv u žilama.

Međutim, dolazak policije B.B. nije sprečio da nastavi sa pretnjama.

- Tokom privođenja, on je ženi i deci uzvikivao da će ih pobiti čim izađe iz pritvora - navodi izvor.

Njemu su odmah određene hitne mere - udaljenje iz stana i zabrana prilaska i kontaktiranja sa žrtvom, a nakon privođenja, on je proveo 48 sati u ćeliji, nakon čega je sproveden kod nadležnog tužioca. Po nalogu dežurnog tužioca Trećeg osnovnog tužilaštva, određen mu je pritvor do 30 dana, a na teret mu se stavljaju dva krivična dela - nasilje u porodici i kršenje mere zabrane prilaska.

Uslovno osuđen na šest meseci

Kako se saznaje, B.B. je prekršio raniju meru zabrane prilaska koja je doneta u novembru prošle godine. Naime, on je tada zbog sličnog incidenta i pretnji smrću svojoj ženi uslovno osuđen na šest meseci za nasillje u porodici. Međutim, on je to prekršio, jer je pre dva dana ponovo došao u stan svoje supruge i tamo je napao. Ovaj muškarac takođe je poznat istražnim organima od ranije, a osuđivan je za kršenje javnog reda i mira i nasilno ponašanje, a pojedina dela je činio u vreme trajanja uslovnih provera.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.