OVO JE UBIJENI MLADIĆ SA ČUKARICE: Bio je navijač i član NACIONALISTIČKE organizacije! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

bio član organizacije

OVO JE UBIJENI MLADIĆ SA ČUKARICE: Bio je navijač i član NACIONALISTIČKE organizacije! (FOTO)

Vođa organizacije objavio zajedničku sliku samo dva dana pre ubistva

Objavljeno: 19:45h

Ognjen Žanić (26), koji je sinoć ubijen ispred svoje zgrade na Čukaričkoj padini bio je član organizacije "Srbska čast".

Naime, samo dva dana pre Ognjenovog ubistva, Bojan Stojković, koji je vođa ove organizacije, objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj pozira on sa sledbenicima “Srbske časti” u majicama sa amblemom ove organizacije, među kojima se nalazi i Ognjen Žanić (treći s leva).

Pripadnici ove grupe dospeli su u žižu javnosti u januaru, kada su iz Bosne i Hercegovine stigle optužbe da se u Rusko-srpskom humanitarnom centru u Nišu obučavaju pripadnici ove organizacije, zbog formiranja paravojne formacije u Republici Srpskoj.

Oni su sve te navode tada porekli i isticali "da su patriote i pravoslavci koji pokušavaju da pomognu svom narodu, da nisu politički orijentisani i da ih niko ne finansira".

Podsetimo, na ubijenog mladića, za koga se spekuliše da je navijač Rada, ispaljena su tri hica i pogođen je u stomak, a uprkos naporima lekara preminuo je noćas od posledica ranjavanja iz vatrenog oružja.

Na njega je oko 21.30 ispred zgrade u Radničkoj 54 pucao nepoznati muškarac, koji je u bekstvu, a za kog se pretpostavlja da bi mogao biti pripadnik suparničke navijačke grupe.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.