UBIJEN KOMŠIJA MINISTRA UDOVIČIĆA: Detalji pucnjave na Čukaričkoj padini
Foto: Marina Lopičić

užas

UBIJEN KOMŠIJA MINISTRA UDOVIČIĆA: Detalji pucnjave na Čukaričkoj padini

Ubistvu je prisustvovao i svedok koji živi u njihovom komšiluku

Objavljeno: 12:12h

Ognjen Žanić (1992) koji je sinoć ubijen na Čukaričkoj padini u Beogradu, u Radničkoj ulici, ispred lokala brze hrane "Zlatni bik", prema nezvaničnim informacijama, žrtva je svog komšije iz zgrade.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladića je ubio njegov komšija koji živi sprat iznad njega u istoj vertikali, takođe, ubistvu je prisustvovao i svedok koji živi u njihovom komšiluku, za koga se smatra da je drug ubijenog.

Ognjena je sinoć pozvao komšija da se nađu, a onda se nakon nekoliko minuta čula pucnjava. Ognjen je ubijen tri metra iza zgrade u kojoj živi ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Komšije su u čudu, plaču i neveruju šta se dogodilo.

- Bio je divno dete, sad je apsolvirao, radio je u teretani kao instruktor. Ne znam kako će otac, koji je imao dva infarkta, to da preživi - rekao je izvor za beogradske medije.

Trenutno se u pomenutoj zgradi odvija prava drama.

Naime, kako nam je javio očevidac koji se našao ispred zgrade, otac ubijenog preti porodici ubice, a ispred zgrade došli su i mnogi prijatelji ubijenog, inače navijači Rada sa Ceraka i Vidikovca.

Prema našim saznanjima ubica je navijač Partizana, ali motiv sukoba još nije poznat. Utvrđuje se da li on leži u neslaganju navijačkih grupa ili je lične prirode.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.