VADILI MU ZUBE NAŽIVO, TETOVIRALI GA NA SILU, A ONDA MU URADILI NEŠTO ZVERSKI! Strašno iživljavanje u maloletničkom zatvoru u Valjevu
Foto: Zorana Jevtić

stravično!

VADILI MU ZUBE NAŽIVO, TETOVIRALI GA NA SILU, A ONDA MU URADILI NEŠTO ZVERSKI! Strašno iživljavanje u maloletničkom zatvoru u Valjevu

Trojica bahatih štićenika su duže vreme vređali i ponižavali nesrećnog D. Š.

Objavljeno:

Štićenici zatvora za maloletnike u Valjevu Ervin E. (24), Radiša G. (23) i Branislav Z. (22) saslušani su prekjuče jer su zverski mučili i ponižavali cimera u sobi D. Š.! Oni su ga brutalno pretukli, kanapom mu iščupali zdrav zub, silom ga istetovirali, pa ga čak i naterali da jede njihov izmet.

Trojica bahatih štićenika su duže vreme vređali i ponižavali nesrećnog D. Š. Sve je kulminiralo kada su nasilnici umislili da ih je on prijavio stražaru zbog nekih manjih prekršaja, piše Informer.

- Razjareni i obesni mladići su mu u sobi najpre zapretili da ne sme ni da pisne, a kamoli da potraži pomoć, pa su počeli zverski da se iživljavaju nad njim. Vređali su ga i tukli, krvnički ga udarajući rukama i nogama po glavi i telu. Zatim je jedan nasilnik uzeo kanap, jedan kraj vezao za bravu od vrata, a drugi kraj je vezao oko zuba D. Š., dok su ostala dvojica držali nesrećnog mladića. Zatim je jedan od njih naglo otvorio vrata i iščupao mu zdrav zub - objašnjava izvor.

Nasilnicima to nije bilo dovoljno, pa su nastavili da muče cimera.

- Uzeli su iglu i mastilo i istetovirali su D. Š. po telu, naravno, protiv njegove volje. Onda su ga odvukli do WC-a, gde su ga naterali da pojede izmet - naveo je sagovornik.

U Kazneno-popravnom zavodu za maloletnike u Valjevu nisu hteli da komentarišu ovaj slučaj. Kratko su nam nezvanično rekli da je D. Š. pružena pomoć. Odvojen je od nasilnika, koji više ne mogu da mu priđu, a policija je podnela odgovarajuće krivične prijave protiv osumnjičenih.

Za jezivo zlostavljanje i mučenje trojici nasilnika preti od šest meseci do pet godina zatvora.

Inače, ovi bahati mladići su dolijali u okviru opsežne akcije srpske policije uperene protiv opšteg kriminaliteta, koja je izvedena širom Srbije.

U više odvojenih akcija uhapšeno je 67 osoba, protiv 129 njih su podnete krivične prijave u redovnom postupku, dok je još osam osoba uhapšeno po prethodno raspisanim potragama. Oduzeto je ukupno 83,1 kilogram droge, od čega je 82,8 kilograma marihuane, oko 28,6 grama heroina, 79,5 grama kokaina, 116,4 grama amfetamina i 179 komada tableta ekstazi. Jedan od akcenata u akcijama sprovedenim na teritorijama svih 27 policijskih uprava u Srbiji bio je i na suzbijanju prodaje droge u neposrednoj blizini škola.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.