PROTIVGRADNE RAKETE PADALE PO ULICAMA KURŠUMLIJE: Jedna je završila u porodičnom dvorištu! (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen

NAKON OLUJE

PROTIVGRADNE RAKETE PADALE PO ULICAMA KURŠUMLIJE: Jedna je završila u porodičnom dvorištu! (VIDEO)

U opštini Kuršumlija nisu želeli da daju izjavu o tome

Objavljeno: 24.05.2018. 16:31h
  • 4

Protivgradne rakete koje su protekla dva dana ispaljivane na području Kuršumlije, padale su i po naseljima, a slučaj je, po nezvaničnim informacijama, preuzela policija. U opštini Kuršumlija nisu želeli da daju izjavu o tome, dok građani kažu da ne znaju s kojim radarskim centrom kuršumlijski strelci dogovaraju akciju.

U centru Kuršumlije protivgradna raketa je probila suncobran i pala usred dvorišta kuće Miroslava Aćimovića. Aćimović je naveo da granata nije eksplodirala, da je imala oštećeni vrh, i da je završila na betonskoj stazi, ispred samog ulaza u kuću. - Prvo smo čuli da je jako puklo nešto ispred kuće. Pomislili smo da je grom. Od velike kiše stvorila se i velika voda, pa nismo izlazili iz kuće. Kada se voda povukla, izašli smo i prvo sam video rupu na suncobranu i bio sam zbunjen - rekao je Aćimović.

Dodao je nije odmah znao o čemu se radi, da nikad nije video protivgradnu raketu, te da ju je ipak podigao i video natpis "Trajal, Protvgradna reketa". Istovremeno, još jedana slična raketa je pala u blizini, ali na ulicu. Očevidci kažu da je udarila o banderu i pala na trotoar i raspala se u paramparčad. Aćimović kaže da očekuje da dodju nadležni i uzmu raketu iz njegovog dvorišta, kao i ostatke druge rakete, kako bi utvrdili s koje su protivgradne stanice ispaljene. Protivgradna raketa koja nije završila u gradonosnom oblaku, već je kod Aćimovića, gotovo i da nije oštećena, na njoj jasno pišu svi podaci, serijski broj i proizvodjač - Trajal.

(Espreso.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media