Uspešne akcije srpske policije: U više odvojenih operacija uhapšeno više od 67 osoba
Foto: Fonet/MUP Srbije

neverovatno

Uspešne akcije srpske policije: U više odvojenih operacija uhapšeno više od 67 osoba

Oduzeto je ukupno 83,1 kilogram droge, od čega je 82,8 kilograma marihuane, oko 28,6 grama heroina, 79,5 grama kokaina, 116,4 grama amfetamina, 179 komada tableta ekstazi

Objavljeno:

U više odvojenih akcija pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u cilju suzbijanja opšteg kriminala uhapsili su 67 osoba, protiv 129 su podnete krivične prijave u redovnom postupku, dok je još osam osoba uhapšeno po prethodno raspisanim potragama.

Oduzeto je ukupno 83,1 kilogram droge, od čega je 82,8 kilograma marihuane, oko 28,6 grama heroina, 79,5 grama kokaina, 116,4 grama amfetamina, 179 komada tableta ekstazi.

Zaplenjena droga
Zaplenjena droga foto: MUP Srbije

Zbog posedovanja narkotika radi njihove dalje prodaje uhapšeno je 25 osoba, dok su protiv 58 lica podnete krivične prijave u redovnom postupku. Takođe, na teritoriji Beograda i Sombora otkrivene su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima. Jedan od akcenata u akcijama sprovedenim na teritorijama svih 27 policijskih uprava u Srbiji bio je i na suzbijanju prodaje droge u neposrednoj blizini škola i školskim dvorištima.

Zaplenjeno oružje
Zaplenjeno oružje foto: MUP Srbije

Pripadnici MUP-a oduzeli su i 13 puška, od čega dve poluautomatske, 10 pištolja i 287 komada municije različitog kalibra, a zbog nedozvoljenog posedovanja ili nošenja oružja uhapšeno je i zadržano osam osoba, dok su krivične prijave u redovnom postupku podnete su protiv 13. Uhapšeno je i 20 izvršilaca krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata, dok su u redovnom postupku krivične prijave podnete protiv 42 osobe. Svi oni se sumnjiče da su izvršili ukupno 235 krivičnih dela iz oblasti imovinskih delikata. Osim krivičnih dela iz pomenutih oblasti, uhapšeni su i osumnjičeni, koji se terete da su izvršili krivična dela teška telesna povreda, ugrožavanje sigurnosti, nedozvoljene polne radnje, polno uznemiravanje, zlostavljanje i mučenje, nedozvoljen prelaz državne granice... IZDVOJENE AKCIJE HAPŠENjA Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su N.T. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. On je uhapšen u savremeno opremljenoj laboratoriji za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, koja je otkrivena u okolini Lisovića i u kojoj je pronađeno i oduzeto oko 640 stabljika marihuane, težine od oko 50 kilograma.

Hapšenje
Hapšenje foto: Profimedia

Osumnjičeni će biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M.T. (1993) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Pretresom stana i vozila koje osumnjičeni koristi policijski službenici pronašli su oko 80 grama kokaina i jedan pištolj. Osumnjičeni će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su J.P. (1987) i N.S.(1971) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policijski službenici su pretresom vozila, marke „audi A4“, koje su zaustavili na autoputu Beograd-Niš, u blizini naplatne rampe ''Vrčin'', pronašli i oduzeli 92 paketa sa 24,2 kilograma marihuane. Automobilom je upravljala osumnjičena J.P., dok se osumnjičeni N.S. nalazio na mestu suvozača. Oni se sumnjiče da su drogu prenosili radi dalje prodaje. Osumnjičeni će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Uspešna akcija policije
Uspešna akcija policije foto: Dragan Kadić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su V.V. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U blizini jednog srednje školskog centra u Zaječaru, pretresom taksi vozila, kojim se prevozio osumnjičeni, ispod suvozačevih patosnica pronađen je i oduzet paket sa 87,4 grama marihuane, koju je kako se sumnja V.V. nameravao da dalje proda. Osumnjičeni će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su B.M. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom stana u Zrenjaninu, u blizini OŠ „Žarko Zrenjanin“, kod osumnjičenog je oko 40 grama marihuane i 6,5 grama amfetamina. Osumnjičeni će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su N.M. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Hapšenje
Hapšenje foto: Profimedia

Pretresom vozila, marke „BMW“, u blizini OŠ „Boško Đuričić“ u Jagodini, kojim je osumnjičeni upravljao pronađeni su kesica sa 18,9 grama marihuane i aluminijumska folija sa 0,8 grama marihuane. U torbici osumnjičenog zatim su pronađene još tri kesice sa 4,9 grama marihuane i jedna ručno pravljena cigareta sa 0,7 grama marihuane. Pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi nađene su četiri kesice sa 4 grama marihuane, dve aluminijumske folije sa 1,1 gram marihuane, 1,2 gram marihuane rasut po stolu, jedna zip kesica sa 1,2 gram amfetamina, jedna zip kesica sa 16,1 gram heroina i 17 biljaka indijske konoplje, težine oko 8,5 grama. Osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su M. R. (1990) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana koji osumnjičeni koristi pronađeno je 215,7 grama marihuane. Osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su R. B. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom je pronađeno 111,29 grama marihuane, a osumnjičeni je zatečen u neposrednoj blizini OŠ „Žarko Zrenjanin“. Osumnjičeni je priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su A. S. (1996) i D.S. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Pretresom stana osumnnjičenog A.S. pronađeno je i oduzeto 98,68 grama amfetamina i 100 komada tableta ekstazi.

Ekstazi
Ekstazi foto: MUP

Sumnja se da su njih dvoje prodavali narkotike u blzini jedne srednje škole u Velikoj Plani. Osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su P. V. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi, u blizini jedne osnovne škole u Smederevu, pronađen je 51,2 grama marihuane, dok je u dvorištu iza kuće pronađeno je 12 zasađenih biljki marihuane, težine 298 grama. Osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru uhapsili su S.P.S. (1979) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi otkrivena je laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, gde je pored opreme pronađeno i šest biljaka. Takođe, u dvorištu kuće u plasteniku pronađene su još tri biljke marihuane. Ukupna težina oduzete droge je 1,44 kilograma. Osumnjičeni su privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.T. (1989), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio po 119 krivičnih dela, 48 krivičnih dela teška krađa, 48 krivičnih dela posebni slučajevi falsifikovanja isprave i 23 krivična dela krađa. S.T. se tereti da je tokom prošle i ove godine na teritoriji Beograda krao registarske tablice sa automobila različitih marki i postavljao ih na vozila koja je pozajmljivao od poznanika.

Sumnja se da je sa tim vozilima odlazio na benzinske pumpe NIS-a, gde je vršio utakanje goriva u automobile i kanistre, a potom odlazio sa lica mesta bez plaćanja. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.R. (1950), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i omogućavanje korišćenja opojnih droga. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla četiri migranta. Kod jednog od migranata, policija je pronašla manju količinu marihuane i protiv njega je podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga. Osumnjičeni D.R. uz krivičnu prijavu biće priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su dve osobe osumnjičene da su ispred jednog ugostiteljskog objekta oštećenog fizički napali i udarali ga metalnom palicom i boksom. Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teška telesna povreda uhapšeni su M.K. (1996) i M.K. (1999). Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su J.M. (1960) zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo zelenaštvo. Osumnjičena se tereti da je oštećenom, koristeći njegovo loše imovinsko stanje, za lečenje pozajmila 200 evra, a potom od njega tražila da joj na ime duga za glavnicu isplati 200 evra i na ime duga za kamate još 200 evra. Sumnja se da je ona, dobijala da oštećenom potpiše priznanicu na ime glavnog duga, sve dok joj ne isplati kamatu. Osumnjičena će uz krivičnu prijavu biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su D.N. (1983), zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Sumnja se da je D.N. jedanaestogodišnju devojčicu u više navrata u svom stanu skidao, dirao po polnom organu i pokazivao joj svoj polni organ. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Bečeju. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su P.Ž. (1954) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje. Sumnja se da je P.Ž. jedanaestogodišnju devojčicu u više navrata presretao ispred škole i davao joj po 100 ili 200 dinara, tražeći za uzvrat da je pipka po telu, što ona nije dozvolila. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su Z.B. (1964) iz okoline Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađa i teška krađa. Sumnja se da je on od marta do maja ove godine, zajedno sa još jednim muškarcem iz okoline Zrenjanina u više navrata krao železničke šine, kolosečni pribor i druge predmete na štetu AD ''Infrastruktura Železnica Srbije''. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, a protiv drugog osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su N.S. (1992) zbog postojanja osnova sumnje da je od janura ove godine do maja počinio 29 krivičnih dela teška krađa. Sumnja se da je N.S. u vikend zonama Krčedin, Slankamenački Vinogradi, Slankamen i Beška provaljivao u vikendice i iz njih krao razne alate, mašine, bakar, belu tehniku. Veći broj ukradenih predmeta pronađen je u kući u kojoj osumnjičeni živi. N.S. će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su R.Lj. (1941) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog pronašla i oduzela dve puške, poluautomatsku pušku, 130 komada eksplozivnih kapisli za proizvodnju municije u kućnim uslovima i 26 metaka. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su S.N. (1977) i V.Đ. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teška krađa. Sumnja se da su jednom gostu u kafani, koja je u vlasništvu osumnjičenog S.N., pošto su znali da je podigao veću sumu novca od kredita, u piće stavili nekoliko tableta bensedina. Pošto je oštećeni zaspao, osumnjičeni su mu novac ukrali. S.N. i V.Đ. će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. P. (1956),zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da je on 21. maja 2018. godine, nakon kraće svađe, nožem ubo muškarca u stomak, nanevši mu teške povrede. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Kragujevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M. L. (1948), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Pretresom stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronađen je pištolj sa izbrušenim fabričkim brojem i pet metaka. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu. KRIVIČNE PRIJAVE U REDOVNOM POSTUPKU Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetčetvorogodišnjeg muškarca kod koga su u prilikom pretresa u dvorištu jedne osnovne škole, pronašli kesicu sa dva grama marihuane. Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadeset pedesetogodišnjeg muškarca kod koga su prilikom pretresa u neposrednoj blizini jedne osnovne škole, pronašli pet grama spida upakovanog u pet kesica. Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetdevetogodišnjeg muškarca kod koga su prilikom pretresa u blizini jedne osnovne škole pronašli 3,6 grama marihuane spakovane u četiri paketića. sa 0,85 grama marihuane. Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku, protiv devetnaestogodišnjaka kod koga su prilikom pretresa u dvorištu jedne specijalne škole, pronašli 5,8 grama marihuane spakovane u četiri paketića. Osumnjičeni se tereti da je počinio krivična dela omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašćeno držanje opojnih droga. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv četrdesetogodišnjaka kod koga su prilikom pretresa u blizini jedne osnovne škole, pronašli 0,85 grama amfetamina. Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetdvogodišnjaka kod koga su prilikom pretresa u blizini jednog vrtića, pronašli 0,9 grama heroina. Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je u prethodna tri meseca u blizini dve srednje škole u tom gradu, učenicima prodavao narkotike. Prilikom pretresa stana osumnjičenog policija je pronašla 4,3 grama marihuane. Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivičnu prijavu protiv dvadesetdvogodišnjakinje, osumnjičene da je držala drogu radi prodaje na teritoriji Kučeva kao i u blizni jedne osnovne škole. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija u okolini Kučeva, vlasništvo brata osumnjičene koji je na privremenom radu u inostranstvu, pronađenoje 3,490 grama marihuane, za koju se sumnja da jenjena. Protiv osumnjičene je podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv pedesetosmogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Osumnjičeni se tereti da je maja ove godine u selu Paležnica, u noćnim satima, u dvorištu kuće oštećenog benzinom polio i zapalio njegovo automobil. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Sumnja se da je on u dvorište jedne osnovne škole, prišao devojčicama koje su imale čas fizičkog i sa njima igrao košarku, da bi u pauzi igre prišao oštećenj maloletnici, učenici osmog razreda, i rukom je udario po zadnjici. Oštećena je nakon toga napustila čas i obratilase za pomoć nastavniku fizičkog. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tri osobe, štićenike Kazneno popravnog zavoda za maloletnike, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo zlostavljanje i mučenje. Sumnja se da su oni oštećenog, koji je takođe štićenik zavoda, fizički i psihički zlostavljali , vređajući ga i nazivajući pogrdnim imenima, kao i da su ga udarali rukama po glavi. Oni se teret da su oštećenom izbili zub, tako što su jedna kraj kanapa vezali za njegov zub, a drigi za bravu od vrata, pri čemu su ga držali i tukli kako se ne bi brani.

Takođe, oni se sumnjiče da su oštećenog nasilno istetovirali, kao i da su na primoravali da jede izmet. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protivtridesetčetvorogodišnjaka zbog postojnja osnova sumnje da je počinio krivično delo ucena. Sumnja se da je on u prethodnom periodu u više navrata oštećenoj slao poruke i od nje zahtevao da mu da novac kako ne bi njenim poznanicima izneo kompromitujuće podatke koje je o njoj imao. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetšetogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u automobilu osumnjičenog pronašla 40,83 grama marihuane, 24 tablete ekstazija, skrivene u torbici za prvu pomoć, kaoidigitalnu vagicu za precizno merenje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv dvadesetosmogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Kod osumnjičenog su pronađene 53 tablete ekstazija. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu podneli su, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv šezdesetpetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom pretresa stana u kom osumnjičeni boravi u okolini Malog Crnića, pronađena su tri pištolja, vazdušna puška, 44 komada pištoljske municije, 16 komada vojnih puščanih mmetaka, 37 komada manevarske municije, tri komada malokalibarskog metka i pakovanje od devet komada barutnog punjenja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.