Detalji NAPADA na zamenika tužioca: Izašao je iz kola i uneo mu se u lice, a kada je čuo o kome se radi, uradio je nešto BRUTALNO!
Foto: Filip Plavčić, Ilustracija

užas!

Detalji NAPADA na zamenika tužioca: Izašao je iz kola i uneo mu se u lice, a kada je čuo o kome se radi, uradio je nešto BRUTALNO!

Na tom mestu postoje brojne kamere i očekuje se da nasilnik bude brzo otkriven i priveden

Objavljeno: 15:59h

Zamenika tužioca za organizovani kriminal Sašu Ivanića, koji vodi neke od najosetljivijih postupaka, danas je napao za sada neidentifikovani nasilnik nakon saobraćajnog incidenta pored Specijalnog suda u Beogradu.

Nakon kontakta dva automobila u Ustaničkoj ulici, vozač automobila “nisan” je izašao iz vozila i prišao tužiocu. Nakon što je Ivanić rekao da sačekaju uviđajnu patrolu policije, nepoznati nasilnik mu se uneo u lice preteći mu, a zatim ga udario po uvetu. Napadača nisu zasutavile ni reči Ivanića da je tužilac, već ga je opsovao.

Policija je započela intenzivnu potragu za vozačem i automobilom i ubrzo su priveli dve osobe zbog sumnje da su učestvovale u tom incidentu. Reč je, kako nezvanično saznajemo, o Dejanu Dragosavcu (37), dizaču tegova i njegovom treneru Nikoli Alilomovu.

Kako je saopštio MUP, jedan od privedenih je, kako se sumnja, ispred Specijalnog suda u Beogradu, posle kraće rasprave zbog saobraćajne nezgode, imao fizički sukob sa tužiocem. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, koje će naložiti dalje radnje.

Inače, tužilac Ivanić poznat je javnosti po tome što je zadužen za postupke koji se vode protiv Darka Šarića, a svojevremeno i protiv Stanka Subotića Caneta.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.