SKANDALOZNO PONAŠANJE POLICAJCA: Udarao pesnicom u haubu, pretio mladiću PIŠTOLJEM! (VIDEO)
Foto: Kurir

tuča na novom beogradu

SKANDALOZNO PONAŠANJE POLICAJCA: Udarao pesnicom u haubu, pretio mladiću PIŠTOLJEM! (VIDEO)

Miloš Silić osumnjičen je da je pretukao policajca, ali njegov brat tvrdi da nije kriv

Objavljeno: 16:03h

Dušan Silić, brat Miloša Silića (25), koji je osumnjičen da je 5. maja oko 22 sata u Omladinskih brigada na Novom Beogradu, nakon svađe u saobraćaju, napao i pretukao policajca Sašu D. (50), tvrdi da je njegov brat žrtva.

- Moj brat Miloš je žrtva agresivnog i bahatog policajca. On je udario pesnicom u njegova kola, torbicom mu razbio šoferšajbnu i prvi ga napao, a potom mu pretio pištoljem. Moj brat je od straha pobegao, a policajac je tek onda pokazao legitimaciju. - rekao je on za "Kurir".

Oštećeni je, navodno, zadobio ozbiljne povrede, između ostalog i prelom rebra, povrede glave i skočnog zgloba.

Dušan Silić je našoj redakciji "Kurira" poslao snimak incidenta koji su snimile kamere sa obližnjeg lokala.

- Miloš je s devojkom Milicom seo u automobil i polako krenuo u rikverc. Tada je pored kola prolazio Saša D. u civilu i iznenada, bez razloga, udario pesnicom u haubu. Počeo je da viče na njih i vređa ih, iako se na snimku vidi da je Miloš polako išao u rikverc i da nikoga nije ugrozio. Nastaje svađa, a policajac prelazi na Miloševu stranu i torbicom udara u šoferšajbnu - objašnjava Silić.

Kako navodi, njegov brat je izašao iz automobila i došlo je do rvanja, usled čega su obojica pali.

- Policajac potom vadi pištolj iz torbice i viče: "Sad ću da te ubijem!" Miloš beži, kao i većina svedoka, a njegova devojka ostaje u vozilu. Od straha je zaključala kola, a policajac je tek onda pokazao legitimaciju. Nakon toga se nekoliko minuta šetao unaokolo, što nikako ne bi mogao da je imao povrede koje su kasnije ustanovljene - kaže Dušan Silić.

Devojka njegovog brata Milica navodi da je sve trajalo nekoliko minuta i da je mislila da je reč o nekom manijaku.

- Šta da pomislite o čoveku koji je iz čista mira udario u automobil, a potom pištoljem pretio da će ubiti. Kad je Miloš pobegao, zaključala sam se, a on je tek onda, kad se sve završilo, izvadio legitimaciju i rekao da je policajac. Da se u samom startu predstavio i da nije reagovao kako je reagovao, ništa se ne bi dogodilo. A najvažnije je da nije imao nijedan razlog za tako nešto jer je Miloš polako išao u rikverc i vodio računa - rekla je mlada devojka.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.