DAVLJENJE U PLASTIČNOM BAZENU, PAD S GLISERA, SMRZAVANJE U HLADNJAČI : Ovo su NAJBIZARNIJE SMRTI SRBA
Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Ilustracija

suludo

DAVLJENJE U PLASTIČNOM BAZENU, PAD S GLISERA, SMRZAVANJE U HLADNJAČI : Ovo su NAJBIZARNIJE SMRTI SRBA

Šok i neverica

Objavljeno:

Smrt bilo kog čoveka nenadoknadivi je gubitak, a nekada je i strašan šok, jer dolazi iz zaista nepredvidljivih okolnosti. Ovo su neki od slučajeva gde su Srbi gubili živote na zaista bizarne načine.

J. K. (30), iz Novog Sada bila je na novinarskom zadatku 2015. godine, kada je poginula izveštavajući sa Sajma nautike u Kanu. Ona se vozila na gliseru kada je ispala i pala na propelere motora koji su bili kobni.

Pripadnik policije M.M. (45) iz Bajine Bašte pronađen je mrtav u svom vozilu, a rezultat istrage je pokazao da je preminuo tokom seksualnog odnosa. Kako je bio srčani bolesnik, i pri tom operisan, i kako je pronađen nag u automobilu, to je bio i logičan zaključak, kasnije i zvanično utvrđen.

foto: Nebojša Mandić, Ilustracija

Savo Gačanin, vlasnik pogrebnog preduzeća Konkordija iz Užica, nastradao je od smrzavanja, kada je najverovatnije greškom, preko vikenda ostao zaključan sa leševima.

foto: Nebojša Mandić

Bizarna smrt tako je pokosila Nišlijku Irenu Ilić (28), na koju je u rumunskom mestu Pitešti u fabrici "Leoni" kolima naleteo kolega.

Mladić po imenu Andrei Karamelea je hteo da se pokaže pred radnicama, da drifuje sa autom i pravi krugove pod ručnom, ali je izgubio kontrolu nad vozilom i uleteo među grupu radnika koja je sedela na pauzi.

Majka Marijana Marković (46) i sin Darko Marković (16) iz aleksinačkog sela Glogovica, poginuli su u dvorištu porodične kuće kada je vetar otkinuo strujni kabl sa bandere i izazvao strujni udar. Majka je poginula pokušavši da spasi sina.

foto: Nebojša Mandić

Žena (49) iz Kutine utopila se u plastičnom bazenu koji je bio postavljen u dvorištu kuće u kojoj je živela.Tragedija se dogodila kada se žena otišla okupati, dok su ostali ukućani gledali televizor. Pošto je nije bilo skoro sat vremena, ukućani su je otišli potražiti i pronašli je mrtvu u bazenu. Na telu žene nisu pronađeni tragovi nasilja a medicinskom obdukcijom potvrđeno da se radi o utapanju, preneli su mediji.

Bonus video:

PRETUKAO RADNICU, PA OPLJAČKAO PRODAVNICU! Snimak krađe iz Kragujevca šokirao Srbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.