MARADONI KOJI JE IZREŠETAN U KRIMI OBRAČUNU NAMEŠTAJU DA JE POVREĐEN NA RADU: Sad još treba da mu platimo iz budžeta za to!!!
Foto: Printscreen/Youtube

šta reći?

MARADONI KOJI JE IZREŠETAN U KRIMI OBRAČUNU NAMEŠTAJU DA JE POVREĐEN NA RADU: Sad još treba da mu platimo iz budžeta za to!!!

Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac, upucan je oko 7.30 ispred vrtića "Kefalica" u Pančevu 1. maja

Objavljeno: 16:09h

Poslanica Marinika Tepić napisala je na Tviteru da poslanik SNS Željko Sušec traži od BIA da provere da li je ona saradnica stranih službi jer na taj način želi da sakrije kako izrešetanom MMA borcu Vladimiru Jovanoviću, zvanom Maradona, nameštaju da je povređen na radu i da treba da mu se plati odšteta iz budžeta.

Sušec je na početku jučerašnje sednice parlamenta Srbije pitao je da li BIA ima nekih saznanja da poslanica Nove stranke Marinika Tepić ima određene posredne i neposredne kontakte s licima za koje postoji osnovana sumnja da sarađuju sa stranim službama i agentima stranih službi, koje rade na rušenju poretka i destabilizacije Srbije.

Marinika Tepić za Espreso kaže da su informacije koje je iznela o slučaju Vladimira Jovanovića Maradone tačne.

- Po pouzdanim informacijama koje imam, s obzirom na to da su ga partijski zaposlili u javnom preduzeću, pa bi prema tome i sve informacije trebalo da budu javne - da, pripremaju mu papire kao da je povređen na radu! Kako je to moguće? Em je vodio dete u vrtić, što je jasno i iz policijskih informacija, dakle, nije bio na radnom zadatku i mestu, em nije pao na grabulju (posto radi u JKP "Zelenilo"). Odgovor je jasan: kod naprednjaka se sve moze - kaže Tepićeva za naš portal.

Podsetimo, Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac, izrešetan je oko 7.30 ispred vrtića "Kefalica" u Pančevu 1. maja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.