BEŽALI OD NAPADAČA: Dečaci (14) koji su skočili sa NIŠKE TVRĐAVE izjavili da ih je jurila grupa mladića
Foto: Wikipedia/MrPanyGoff

POVREĐENI

BEŽALI OD NAPADAČA: Dečaci (14) koji su skočili sa NIŠKE TVRĐAVE izjavili da ih je jurila grupa mladića

Dosadašnji padovi sa tvrđavskog bedema su se uglavnom završavali fatalno ili sa veoma teškim povredama, tako da, ako ako se potvrdi priča dečaka biće pravo čudo što su završili bez ozbiljnijih povreda

Objavljeno: 16:09h

Dvojica dečaka starih po 14 godina, koji su primljeni sa manjim povredama na Kliniku za dečju hrirugiju i ortopediju, izjavili su da su navodno skočili sa zidina niške Tvrđave jer ih jurila grupa mladića, saznaje “Blic”.

Prema nezvaničnim saznanjima, oni su se vraćali sa treninga, a naveli su da su u Tvrđavi došli u sukob sa grupom mladića koji su ih pojurili pa su zato skočili sa Tvrđavskog bedema koji je visok oko osam metara. Prema nepotvrđenim informacijama, oni su zatečeni ispod tvrđavskog bedema oko 23 časa sa povredama i odatle prebačeni u niški Klinički centar.

Kako je “Blicu” potvrđeno u KC u Nišu, dečaci su primljeni na Dečju kliniku za hirurgiju i ortopediju i urađena im je kompletna dijagnostika koja je pokazala da nemaju nikakve prelome već samo modrice i da su se ugruvali.

U celu priču se uključila i niška policija koja je obavila razgovor sa njima i proverava njihove navode nakon čega će nadležno tužilaštvo kvalifikovati događaj i utvrditi ima li je bilo napada na decu i krivičnog dela.

Inače, dosadašnji padovi sa tvrđavskog bedema su se uglavnom završavali fatalno ili sa veoma teškim povredama, tako da, ako ako se potvrdi priča dečaka biće pravo čudo što su završili bez ozbiljnijih povreda.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.