Priveden sin Aleksandra Tijanića, pretio komšiji smrću zbog garaže!

Posvađao se sa komšijom

Priveden sin Aleksandra Tijanića, pretio komšiji smrću zbog garaže!

Sukob između mladog Tijanića i Jovana L. traje još od 2014. godine, i to zbog garaže. Tijaniću su posle privođenja privremeno oduzeta tri pištolja, koja je imao u ličnom posedu, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti
Objavljeno:

Stefan Tijanić (29), sin pokojnog novinara Aleksandra Tijanića, priveden je u policijsku stanicu Novi Beograd jer ga je Jovan L. (44) prijavio da mu preti smrću! Tijaniću su posle privođenja privremeno oduzeta tri pištolja, koja je imao u ličnom posedu, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti koja će ići redovnim putem, pa je posle saslušanja pušten kući, objavio je "Alo". Inače, sukob između mladog Tijanića i Jovana L. traje još od 2014. godine, i to zbog garaže! - Jovan L. tri dana uzastopno prijavljivao je Tijanića da mu ovaj preti. Naveo je da je zvao 9. i 10. januara policiju i pričao da Stefan stalno izaziva sukobe s njim. Ipak, 11. januara, on je pozvao policiju i naveo da mu Stefan sada preti smrću, i to pred ženom i detetom. On je policiji rekao da su se oni i ranije sukobljavali, ali da je ovog puta Stefan preterao, zbog čega se plaši za svoju sigurnost i sigurnost svoje porodice - priča izvor ovog lista. Jovan L. rekao je da je sukob izbio oko parkinga i garaže koju koristi da popravlja automobile, dok Tijanić smatra da samo on sme da je koristi i niko drugi. Nakon razgovora s automehaničarem, policija je privela Tijanića, koji je ispričao da nije imao nameru nikog da povredi i potvrdio da je svađa izbila zbog parkirališta koje Jovan koristi kao da je njegovo, ali i da zajedničku garažu nedozvoljeno eksploatiše.

- Stefan je dao iskaz pred tužiocem u kom je naveo da nikom nije hteo da preti smrću i ako je to slučajno i izrekao, a misli da nije, da je to bilo u afektu, te da sigurno to nije i mislio. Treće osnovno tužilaštvo je odlučilo da se protiv njega napiše krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti, koja će ići redovnim tokom, a Tijanić je pušten da se brani sa slobode - navodi naš sagovornik. Policija je u Tijanićevom stanu pronašla tri pištolja - “beretu”, “mauzer” i “smit i veson”. Za sve to oružje Tijanić je imao dozvolu, ali s obzirom na čitavu situaciju i podnošenje krivične prijave, pištolji su mu privremeno oduzeti. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.