NESREĆA KOJA JE ODNELA ŽIVOT DEČAKA I OCA TROJE DECE! Malog su vozili na kontrolu, poginuo je dok je spavao...
Foto: Kurir

strašna sudbina

NESREĆA KOJA JE ODNELA ŽIVOT DEČAKA I OCA TROJE DECE! Malog su vozili na kontrolu, poginuo je dok je spavao...

Na mestu tragedije juče je do poslepodneva bio jeziv prizor

Objavljeno: 08:15h

Dečak E. H. (15) iz Tutina poginuo je stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u osam sati ujutru na autoputu Niš-Beograd. U nesreći je stradao i muškarac iz Kruševca, otac troje dece.

Do ove užasne nesreće je došlo kada je vozač automobila "seat" u kojima se nalazilo i dete, udario i pregazio vozača kombija koji je stajao kraj svog vozila u zaustavnoj traci na autoputu.

Vozaču kombija Slavoljubu T. (48) iz Kruševca vozilo se u jednom trenutku pokvarilo i on se zaustavio na autoputu u zaustavnoj traci. Stao je pored svog vozila i sagnuo se da vidi šta nije u redu sa kombijem, kada je na njega i na kombi svom silinom naleteo Elvis H. (33), vozač "seata".

Kako saznajemo, Kruševljanin je izašao iz svog kombija i sagnuo se ispod, sa zadnje leve strane, da pogleda gde je kvar. U tom trenutku na njega je naleteo „seat kordoba“ koji se kretao srednjom trakom.

Od siline udarca Slavoljub je poginuo na licu mesta. Prema informacijama do kojih smo juče mogli da dođemo, vozač kombija na sebi nije nosio fluorescentni zaštitni prsluk, a nije poznato ni da li je bio propisno zaustavljen.

- Od siline stravičnog udara, dečak koji je spavao na zadnjem sedištu "seata" ispao je iz automobila na put. On je spavao pozadi, nije bio vezan i onda je od siline udara ispao. Njegova majka koja je bila na prednjem sedištu i brat koji je vozio su povređeni - kaže izvor "Blica".

Kako saznajemo, dečak je sa svojim bratom od strica Elvisom H. (33) i majkom Neimom (50) išao iz pravca Niša ka Beogradu na kontrolu kod lekara.

Brat dečakov i majka su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu "Stefan Visoki" koja se nalazi u Smederevskoj Palanci.

Kako saznajemo, muškarac je u teškom stanju, ali stabilno, sa frakturama ekstremiteta, dok je žena operisana i izvađena joj je slezina.

Saobraćajna nesreća na autoputu Beograd-Niš
Saobraćajna nesreća na autoputu Beograd-Niš foto: Kurir

Na mestu tragedije juče je do poslepodneva bio jeziv prizor.

Telo nastradalog deteta bilo je na kolovozu pored automobila, iz koga je najverovatnije ispalo u momentu udesa. Prednji deo automobila je potpuno smrskan od jačine udarca. Kombi kruševačkih tablica, natovaren nameštajem, manje je oštećen sa zadnje strane.

Uviđaj je obavio osnovni javni tužilac iz Velike Plane u saradnji s pripadnicima PU Jagodina.

Kako saznajemo, Elvis, vozač automobila, poreklom je iz Beograda, dok je maleni E. iz Tutina.

Rođaci porodice juče su bili u šoku kada su čuli za nesreću. Tog jutra dečak je krenuo na pregled i niko nije mogao ni da nasluti užas koji im se dogodio.

Prema rečima dečakovih rođaka, on je u Tutinu živeo sa majkom, koja je u nesreći teško povređena. Otac i brat dečaka trenutno su u Nemačkoj gde inače rade. Prijatelji i rođaci juče od tuge jedva da su mogli da govore.

- U šoku smo. U sekundi mu se život završio. Tuga... E. je ujutru rano sa majkom i bratom od strica krenuo na kontrolu u bolnicu u Beograd. Donedavno je imao male boginje. Bio je bolešljiv i slabašan, ali taman je ozdravio, krenulo je da mu bude bolje, kad... Strašno... - u šoku su jedva izustili njegovi rođaci dok su se spremali da pođu u bolnicu, gde je sa teškim povredama smeštena majka dečaka.

Stradao otac troje dece

Slavoljub T. (48), vozač kombija koji je stradao na putu kada se zaustavio da pogleda kvar na vozilo, bio je otac troje dece. On je živeo i radio u Kruševcu, a tragedija koja je zadesila njegovu porodicu šokirala je čitav kraj. Tokom celog dana od bola i tuge niko nije mogao da dođe k sebi. Skrhani bolom prijatelji nisu imali snage da pričaju o sudbini koja je zadesila sirotog čoveka.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.