NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU: Dejan je sestri uputio OVE REČI, a onda je ušao u kuću i ODUZEO SEBI ŽIVOT
Dejan Ilijev, Foto: Prinscreen/Facebook

tragedija

NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU: Dejan je sestri uputio OVE REČI, a onda je ušao u kuću i ODUZEO SEBI ŽIVOT

Prijatelji stradalog vojnika i dalje su u šoku

Objavljeno: 08:18h

Pripadnik Vojske Srbije D. I. (28) ubio se lovačkom puškom u porodičnoj kući, u selu Zagužanje kod Surdulice, dok ga je sestra čekala u kolima.

Ministarstvo odbrane potvrdilo je da je u ponedeljak pronađeno beživotno telo vojnika D. I (28), ali zbog uobičajne procedure nisu dali više informacija. Kako nezvanično saznajemo, i civilna i vojna policija izašle su na mesto nesreće i sprovele istragu, a slučaj je sada u Tužilaštvu.

Prijatelji stradalog vojnika i dalje su u šoku. Kako kažu, dan pre tragedije, bio je na svadbi i ništa nije ukazivalo da je nesrećan ili da nešto nije kako treba.

- On je jedan od onih ljudi koji su dobri kao duša. Nije neko ko bi digao ruku na sebe. Dan pre je bio na svadbi, došao kući, legao da spava... Sve je bilo uobičajeno - priča jedan od bliskih prijatelja stradalog vojnika.

Kako navode komšije, kobnog jutra krenuo je, kao i inače, da odveze sestru na posao.

- Ustao je ujutru i krenuo da odveze sestru. Seli su u auto, kad je on rekao: "Sačekaj minut, nešto sam zaboravio" i vratio se kući. Devojka je ostala u kolima, ne sluteći ništa. Međutim, on je ušao unutra i šta se posle desilo niko ne može da shvati - priča prijatelj teško uznemiren smrću vojnika.

Iako su okolnosti smrti njima neobične, prijatelji teško mogu da poveruju i da je na D. I. neko mogao da podigne ruku.

- Nikome se nije zamerao, stvarno, on je toliko bio fin da nema načina da je s nekim bio u svađi. Možda ga je pogodilo nešto oko devojke, ali to se sada samo nagađa. Nikad nećemo saznati šta mu je bilo u glavi - zaključuje bliski prijatelj stradalog vojnika.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.