UBIO SE DEJAN ILIJEV: U nedelju bio na svadbi, pronašli ga mrtvog u porodičnom domu!
Dejan Ilijev, Foto: Prinscreen/Facebook

užasno

UBIO SE DEJAN ILIJEV: U nedelju bio na svadbi, pronašli ga mrtvog u porodičnom domu!

Više javno tužilaštvo u Vranju sprovodi istragu o ovom događaju i očekuje se da saopšti više detalja

Objavljeno: 08:18h

Pripadnik Vojske Srbije Dejan Ilijev (28) pronađen je mrtav u svom porodičnom domu u ponedeljak ujutru u okolini Surdulice, a prema saznanjima sebi je oduzeo život pucnjem iz lovačke puške.

Prema priči prijatelja koji su poznavali Dejana, on je u nedelju bio stari svat na svadbenom veselju koje je održano u jednoj od kafana u susednom Žitorađu.

Više javno tužilaštvo u Vranju sprovodi istragu o ovom događaju i očekuje se da saopšti više detalja. Ni iz Ministarstva odbrane nisu saopštili više informacija, tako sa se o motivima samoubistva za sada ništa ne zna. - Danas smo izgubili kolegu, prijatelja i velikog druga, jednu dobru dušu i nasmejanog šmekera.

Brate moj, nedostajaćeš i više ništa neće biti isto bez tebe. Sa suzom u oku kažem da bolju i pošteniju osobu nisam poznavao i da ti želim da te anđeli čuvaju kad mi nismo umeli. Dešo, uvek ćeš biti u našim mislima i danas je sa tobom otišao i deo naših srca - kaže jedan od Dejanovih prijatelja i kolega u poruci na FB.

Dejan je trenirao fudbal i igrao za lokalni tim iz Belog Polja kod Surdulice. Svi koji su ga poznavali, kolege, profesori iz škole i komšije kažu da je bio izuzetan mladić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.