MUŽ UPAO U KUĆU I ZAKLAO JE PRED TROJE DECE! Detalji stravičnog zločina u Kosjeriću! (FOTO)
Foto: Kurir

katastrofa

MUŽ UPAO U KUĆU I ZAKLAO JE PRED TROJE DECE! Detalji stravičnog zločina u Kosjeriću! (FOTO)

Komšije govore da je u nedelju uveče I.R. došao na njena vrata, a najstariji sin je izveo ostale mališane napolje da bi ih zaštitio

Objavljeno: 08:19h

Tridesetosmogodišnja Jelena G. ubijena je oko ponoći u porodičnoj kući, naočigled svoje dece. Ona je pronađena mrtva u svojoj kući, i navodno je nožem više puta izbodena na smrt.

foto: Printscreen/facebook

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, policija navodno traga za Jeleninim drugim suprugom I.R., za kojeg sumnjaju da je ubio nesrećnu ženu.

Kako Kurir saznaje od komšija Jelena G. je imala problema sa njiim već neko vreme.

foto: Printscreen/facebook

"On ju je maltretirao, žalila se da ju je tukao i jako loše se ponašao prema njoj, znamo da je imao i zabranu prilaska", kažu komšije.

Komšije govore da je u nedelju uveče I.R. došao na njena vrata, a najstariji sin je izveo ostale mališane napolje da bi ih zaštitio. Odmah je pozvao policiju. Međutim, kada je policija došla bilo je kasno, zatekla je užasan prizor.

foto: Printscreen/facebook

Jelena je iza sebe ostavila troje dece, jedno dete koje će uskoro napuniti 18. godina, drugo koje je šesti razred i treće koje ima 3 godine.

Istraga i potraga za osumnjičenim su u toku, biće urađena obdukcija, a policija se još nije oglasila o detaljima ovog teškog krivičnog dela.

(Espreso.co.rs/Večernje novosti/Foto: Z.Šaponjić, Printscreen/Facebook)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.