Amerikanac izbo mladića na Kalemegdanu, a mogao bi da se izvuče samo sa jednim - izvini!

Sramna ponuda

Amerikanac izbo mladića na Kalemegdanu, a mogao bi da se izvuče samo sa jednim - izvini!

Na poslednjem sastanku učesnika u postupku, tužilaštvo je napad tinejdžera, koji je krivičnom prijavom bio tretiran kao pokušaj ubistva, prekvalifikovalo u nanošenje lakih telesnih povreda i ponudilo okrivljenom priznanje krivice
Objavljeno: 14.01.2016. 12:32h
Lukas V. (17), Amerikanac koji je u oktobru prošle godine izbo Beograđanina Toma Ćulafića (19), mogao bi da prihvati sporazum sa tužilaštvom i krivično gonjenje izbegne - izvinjenjem izbodenom Tomu.

Tražili mu drogu, pa ga napali: Košarkaš uboden nožem u srce na Kalemegdanu!

Amerikanci nudili 3.000 evra za nagodbu sa izbodenim košarkašem!

Kako je objavio “Blic”, na poslednjem sastanku učesnika u postupku, tužilaštvo je napad tinejdžera, koji je krivičnom prijavom bio tretiran kao pokušaj ubistva, prekvalifikovalo u nanošenje lakih telesnih povreda i ponudilo okrivljenom priznanje krivice.

U ponudi takođe stoji da su povrede koje je Ćulafić zadobio - ubod u grudi, oko levog pazuha - nanesene neidentifikovanim predmetom, iako je sudski veštak izneo mišljenje da se verovatno radi o nožu, perorezu, ili nekom sličnom predmetu sa oštricom. Tužilaštvo je predložilo da se Lukas V. ne goni krivično već da mu se izrekne vaspitna mera, kojom će biti dužan da se izvini Ćulafiću. Kako saznajemo, Lukas V. je rekao da će pristati na to, ali samo ako se i Tomo njemu izvini.Goran Petronijević, advokat oštećenog, potvrdio je, i istovremeno najavio parnični postupak u Sjedinjenim državama.

- Nakon presude ćemo podneti tužbu u SAD, u kojoj ćemo, između ostalog, tražiti i obeštećenje. Ovakva kazna određuje se za manja krivična dela, što, po nama, ovaj slučaj sigurno nije - rekao je Petronijević.

(Espreso.rs / Blic)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media