POZNAT IDENTITET UPUCANOG ISPRED SUDA: Atentator ga čekao na skuteru, pogođen je hicima u glavu! (FOTO) (VIDEO)
Pucnjava na Novom Beogradu, Foto: Zorana Jevtić

ZNA SE KO JE

POZNAT IDENTITET UPUCANOG ISPRED SUDA: Atentator ga čekao na skuteru, pogođen je hicima u glavu! (FOTO) (VIDEO)

Povređeni muškarac je davao znake života i podvrgnut je reanimaciji

Objavljeno: 07:56h

Državljanin Crne Gore G. Darmanović (58) ranjen je danas u pucnjavi na Novom Beogradu. Tragedija se dogodila kod Prvog osnovnog suda u Beogradu, oko 12 sati u Ulici aleksinačkih rudara 3-5.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju Darmanović je imao veze sa osobama iz krimogene sredine.

Povređeni muškarac je davao znake života i podvrgnut je reanimaciji. Uviđaj je u toku, a policija utvrđuje sve okolnosti tog događaja, navode u MUP-u.

RTS je preneo da svedoci kažu da je pogođeni muškarac na skuteru čekao osobu koja je pucala, u Ulici Aleksinačkih rudara, između brojeva 3 i 5 u prolazu zgrada.

Pucnjava na Novom Beogradu
Pucnjava na Novom Beogradu foto: Zorana Jevtić

Kako RTS navodi, čula su se četiri pucnja, a napadač je pobegao. Televizija Pink je javila da je napadač ispalio više hitaca iz pištolja, a da su dva pogodila u glavu. Ranjenog muškarca Hitna pomoć je nakon intervencije prevezla u zemunsku bolnicu, a kako prenosi Pink, on je i dalje u kritičnom stanju.

Policija je blokirala taj kraj, a kako je naveo Pink, intenzivno se traga za napadačem koji je najverovatnije imao pomagača sa kojim je pobegao na skuteru.

Pink je preneo da je proglašena policijska akcija "Vihor", te policija na mnogim lokacijama u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle. Na licu mesta su četiri policijska vozila i jedno vozilo Hitne pomoći, a stigla je i firenzička ekipa.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.