ZA MANIJAKA 30 DANA PRITVORA: Hteo da uvuče devojčicu u automobil, namamio je SLADOLEDOM
Muškarac osumnjičen zbog mogućeg pokušaja otmice, Foto: Fonet, Ilustracija

pokušaj otmice

ZA MANIJAKA 30 DANA PRITVORA: Hteo da uvuče devojčicu u automobil, namamio je SLADOLEDOM

Policijski službenici, koji su došli odmah po pozivu njene majke, savladali su i uhapsili osumnjičenog, koji je tom prilikom pružao otpor

Objavljeno:

Muškarcu P. LJ. (40), uhapšenom zbog sumnje da je u Beogradu u nedelju pokušao na silu da devojčicu uvuče u automobil, određeno je 30 dana pritvora.

Pritvor je određen da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo, rekla je za srpske medije portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Krivičnom prijavom P. LJ. se tereti za protivpravno lišenje slobode i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, jer je prilikom hapšenja pružao otpor policajcima i naneo im lake telesne povrede.

On je, kako se sumnja, 30. aprila oko 20 časova ponudio maloletnoj devojčici sladoled, a potom, pošto ga je ona odbila, pokušao protiv njene volje da je uvuče u svoj automobil, saopštila je policija u utorak. Policijski službenici, koji su došli odmah po pozivu njene majke, savladali su i uhapsili osumnjičenog, koji je tom prilikom pružao otpor. Mediji su preneli da je u pitanju devojčica od 12 godina.

Bonus video: OTMIČAR JOJ USKOČIO U AUTO I DODAO GAS! Nadljudska borba majke da spase dete u kolima!

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.