PAKLENO DETINJSTVO: OTAC godinama SILOVAO ĆERKU (14), majka ništa nije primetila
Devojčica je trpela i ćutala, Foto: Pixabay

horor kod koceljeve

PAKLENO DETINJSTVO: OTAC godinama SILOVAO ĆERKU (14), majka ništa nije primetila

Otac je dete spopadao kad god bi mu se ukazala prilika

Objavljeno: 08:04h

M. P. (41) iz sela Draginje nadomak Koceljeve uhapšen je u subotu zbog sumnje da je u poslednjih pet godina u više navrata silovao svoju rođenu ćerku (14)!

M. P. je svoju ćerku prvi put obljubio kada je imala samo devet godina. Devojčica je odvedena na ginekološki pregled, koji je pokazao povrede i na genitalijama i na anusu, nakon čega je monstrum uhapšen.

Supruga M. P. rekla je da nije imala pojma kroz kakav pakao prolazi njihova ćerka.

- U braku smo 17 godina i imamo četvoro dece. Nikad nisam primetila da radi takve stvari - rekla je majka i dodala da je devojčica sve vreme trpela i ćutala, piše Informer.

- Ne bi se ni saznalo šta jo radi da je pre nekoliko dana nisu uhvatili u krađi u prodavnici. Ukrala je bananicu. Pitali smo je zašto je to uradila, ona je briznula u plač. Babi je u jednom trenutku rekla: "Znate li vi šta otac meni radi". Baba ju je tada pritisla i tad je sve ispričala. Rekla je da ju je otac prvi put silovao kada je imala samo devet godina. Pretio joj je da će nas sve pobiti ako nekom kaže - priča majka.

Otac je dete spopadao kad god bi mu se ukazala prilika - kada devojčica ode u kupatilo, u kući, na njivi.

- Ko zna koliko puta ju je silovao. Kada je njegova majka pozvala policiju i patrola otišla kod njega na posao da ga uhapsi, on je pobegao. Zatim je kolima namerno udario u neki zemljani bedem, navodno je hteo da se ubije. I treba da se ubije kada je ovo uradio našem detetu - ogorčena je supruga D. P.

Majka uhapšenog kaže da je htela sama sinu da presudi.

- Molila sam policajce da me puste da mu ja sudim. Ja sam ga rodila, ja ću i presuditi zlotvoru - rekla je baba zlostavljane devojčice.

O celom slučaju obavešten je i Centar za socijalni rad, a kako navode mediji, uhapšeni M. P. je i ranije prijavljivan za zlostavljanje supruge i starijeg sina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.