RAZBILI ČOVEKU GLAVU ZBOG PARA: Novi detalji UBISTVA u Stopaji kod Trstenika
Foto: Dragan Udovičić, Ilustracija

UŽAS!

RAZBILI ČOVEKU GLAVU ZBOG PARA: Novi detalji UBISTVA u Stopaji kod Trstenika

Zločin je otkriven tek u sredu uveče, kada je komšije uznemirilo mukanje gladnih i žednih krava

Objavljeno: 08:06h

Miljko Jaćimović (73), jedan od najuglednijih domaćina iz Stopanje, ubijen je u svom domaćinstvu, sudeći prema prvim procenama istražitelja, u utorak predveče.

Nepoznati zločinac zaskočio je Miljka dok je u staji hranio stoku i tupim predmetom mu bukvalno razbio glavu. Ubijenog domaćina je potom, sudeći prema krvavim tragovima, odvukao u staru kuću i posadio ga na stolicu, nakon čega je izvršio premetačinu.

Zločin je otkriven tek u sredu uveče, kada je komšije uznemirilo mukanje gladnih i žednih krava. Komšije su pokušale da uđu u dvorište, ali je kapija bila zatvorena. Domaćin se kada su ga zvali nije odazivao, pa su pozvale policiju. Klupko je počelo da se odmotava kada je policija pronašla leš domaćina u staroj kući.

- Miljko je živeo sam, ali je vredno radio, bavio se poljoprivredom i stočarstvom. Bio je jedan od najuglednijih domaćina u Stopanji i verovalo se da ima dosta ušteđevine, što je verovatno i navelo ubicu na zločin i pljačku - kaže komšija.

Zvanična istraga se nije oglasila, ali je u Višem tužilaštvu u Kruševcu potvrđeno da je pronađeno beživotno telo muškarca u njegovom domaćinstvu i da je dat nalog za sprovođenje istražnih radnji.

Nezvanično se saznaje da je verovatno reč o ubici amateru, jer je ostavio dosta tragova na mestu zločina i oko kuće, a pretpostavlja se da je dobro poznavao domaćina i njegove navike. Istraga je u toku.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.