NEVEROVATAN PREOKRET U SLUČAJU KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Sonja (48) izjavila da je ona ubila supruga Srećka, ali ubica je SIN ALEKSANDAR?!
Ilustracija/Policija je utvrdila nove okolnosti, Foto: Dragana Udovičić

istraga zločina

NEVEROVATAN PREOKRET U SLUČAJU KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Sonja (48) izjavila da je ona ubila supruga Srećka, ali ubica je SIN ALEKSANDAR?!

Ona je pokušala da ovako zaštiti svog sina

Objavljeno: 08:06h

Srećka Ljubenovića (43) iz Kučeva je pre 5 godina ubio njegov stariji sin Aleksandar (24), a ne supruga Sonja (48), utvrđeno je u istrazi ovog zločina, javljaju Novosti.

Sonja je pred policijom izjavila da je ubila supruga, utvđeno je da je to priznanje lažno, kako bi zaštitila sina, pa je puštena na slobodu. Njih dvoje i mlađi sin Lazar (19) uhapšeni su u četvrtak, nakon što je Srećkovo telo iskopano na njivi koja pripada Sonjinoj porodici.

- Prilikom saslušanja u policiji, Sonja je tvrdila da je ubila supruga pištoljem, a onda pištolj bacila u potok, gde je on u četvrtak i pronađen. Međutim, zbog velikog psihičkog pritiska, njen stariji sin priznao je ubistvo i tako majku oslobodio krivice. Ona nije učestvovala u ubistvu, već je samo pomogla sinu da se reši tela – saznajemo iz izvora bliskog istrazi.

Protiv Sonje Ljubenović neće se voditi krivični postupak, iako je pomogla sinu da se reši tela, jer se radi o bliskom srodniku koji su u ovakvim slučajevima pod posebnim psihološkim uticajem.

Neće odgovarati ni mlađi sin, jer je u vreme ubistva imao samo 14 godina.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.