UBILA SUPRUGA SA SINOVIMA, PA ZAJEDNO ZAKOPALI LEŠ: Horor kod Kučeva!
Policija, Foto: Dragan Udovičić, Ilustracija

Jezivo

UBILA SUPRUGA SA SINOVIMA, PA ZAJEDNO ZAKOPALI LEŠ: Horor kod Kučeva!

Parcela na kojoj su kosti iskopane pripada njegovoj ženi S.Lj

Objavljeno: 07:46h

Pored puta koji vodi na groblje u Kučevu iskopane su kosti Srećka Ljubenovića (43) koji je nestao pre 5 godina. Za ovaj stravičan zločin osumnjičena je njegova surpuga S.Lj. i sinovi A.Lj. (24) i L.Lj. (19), koji su danas uhapšeni.

Kako saznajemo, parcela na kojoj su kosti iskopane pripada njegovoj ženi S.Lj. Prema nezvaničnim saznanjima, ona je navodno ubila muža posle svađe, a dok je zakopavala leš poznanike je slagala da zakopava svinju.

Policija je pronašla i pištolj kojim je ubijen. Srećko inače nije iz Kučeva, ali se doselio kada je upoznao tadašnju devojku S.Lj. buduću suprugu. Bavio se bodibildingom.

Policija
Policijafoto: Dragan Udovičić, Ilustracija

poliPosle ubistva, osumnjičena je komšijama govorila da je Srećko otišao u Crnu Goru, a potom je menjala priče da je u Južnoj Americi, Kanadi, Švedskoj, što je izazvalo sumnju kod njih.

Međutim, niko nije ni sumnjao da je Srećko ubijen i zakopan, već su mislili da je otišao od njih, ili da porodica krije da je u zatvoru.

Inače, upravo početkom 2013. godine, odnosno kada je Srećko nestao, njegova supruga je na Fejsbuku objavila da je venčana.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.