SUROVA IGRA SUDBINE: Milan poginuo na 20. rođendan na motoru koji je od roditelja dobio na poklon (VIDEO)
Foto: youtube printscreen

tuga

SUROVA IGRA SUDBINE: Milan poginuo na 20. rođendan na motoru koji je od roditelja dobio na poklon (VIDEO)

Tuga i bol nadvile su se nad Ulicom Matije Gupca u Šidu, u kojoj je sa majkom Oljom, ocem Zoranom i bratom Dimitrijem živeo nastradali mladić

Objavljeno: 07:46h

Šiđanin Milan Pejić poginuo je u sredu na svoj 20. rođendan, i to na motociklu koji je dobio od roditelja na poklon - dan pred nesreću. Njegov suvozač i prijatelj V. P. (17) je teže povređen.

ŠIĐANIN Milan Pejić poginuo je u sredu na svoj dvadeseti rođendan, i to na motociklu koji je dobio od roditelja na poklon - dan pred nesreću. On se sudario sa putničkim vozilom i tom prilikom zadobio je fatalne ozlede, dok je njegov suvozač i prijatelj V. P. (17) teže povređen. Mladić se nalazi u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici ali, kako je rečeno "Novostima", nije životno ugrožen.

Tuga i bol nadvile su se nad Ulicom Matije Gupca u Šidu, u kojoj je sa majkom Oljom, ocem Zoranom i bratom Dimitrijem živeo nastradali mladić.

- Velika tuga za tako divnu i skladnu porodicu. Roditelji su hteli da ga obraduju za rođendan i dan ranije kupili mu motocikl - priča jedna od komšinica porodice Pejić, koja još ne može da smogne snage i ode da izjavi saučešće.

Kako naš list saznaje od izvora bliskog istrazi, do nesreće je došlo na raskrsnici Ulica Jovana Dučića i Zmaj Jovine u Šidu, kada je motocikli za kojim je upravljao Milan udario u putničko vozilo marke "reno kangu". Odmah nakon nesreće vozač motocikla i njegov suvozač sedamnaestogodišnjak sa teškim povredama prevezeni su u Opštu bolnicu u Sremsku Mitrovicu, ali nažalost, Pejić je podlegao povredama.

Za nastradalog Šiđanina, meštani imaju samo reči hvale, kao finog i dobrog mladića. Milan će danas biti sahranjen na Pravoslavnom groblju u Šidu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.