NENADA JE ZAUSTAVILA POLICIJA U AMERICI: Sada mu preti 48 godina robije!
Foto: Facebook

šokirao ih odgovorom

NENADA JE ZAUSTAVILA POLICIJA U AMERICI: Sada mu preti 48 godina robije!

Na pitanje koliko marihuane ima kod sebe, Steljić je rekao da nema ništa, ali kada mu je policajac rekao da je već osetio miris, on se "izvinio i rekao da je malopre popušio džoint u kolima"

Objavljeno: 07:46h

Beograđanin Nenad Steljić (30) šokirao je američku policiju koja ga je zaustavila u Koloradu zbog korišćenja telefona tokom vožnje, kada im je ponudio 63 kilograma marihuane!

Naime, Steljića koji inače živi u Čikagu, zaustavila je policija u petak kada je primećeno da kuca poruke tokom vožnje. Policajac koji ga je zaustavio napisao je u izveštaju da je osetio iz automobila "izuetno jak miris sveže marihuane i osveživača vazduha".

Na pitanje koliko marihuane ima kod sebe, Steljić je rekao da nema ništa, ali kada mu je policajac rekao da je već osetio miris, on se "izvinio i rekao da je malopre popušio džoint u kolima".

Ekipa policajaca je pretresla njegov auto i pronašla šest velikih crnih kesa koje su bile pune marihuane, ukupne težine oko 63 kilograma.

Steljić je potom priznao da uzgaja biljku u San Francisku i pitao da li se razgovor snima.

"Zašto to ne isključite? Daću vam nekoliko kilograma ako me pustite", rekao je Steljić.

Beograđaninu sada prete čak 32 godine za posedovanje marihuane, a ukoliko ga osude i za podmićivanje, može da dobije između četiri i 16 godina zatvora.

On se trenutno nalazi u pritvoru, a sudija je u ponedeljak odredila kauciju u iznosu od 25.000 dolara.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.