MAJKA PRIPADNICE VOJSKE KOJA SE UBILA OTKRIVA: Bojana mi se žalila da je svekrva vređa, nisu se slagale
Foto: Privatna arhiva

problemi u familiji?

MAJKA PRIPADNICE VOJSKE KOJA SE UBILA OTKRIVA: Bojana mi se žalila da je svekrva vređa, nisu se slagale

Bojanina majka tvrdi da su se kolege iz garnizona i nadređeni raspitivali po Dublju o porodici u koju je njihova ćerka trebalo da se uda

Objavljeno: 07:48h

"Smatrala sam da treba da imamo neki normalan odnos"

Pripadnica Vojske Srbije Bojana Milanović (24) ubila se u ponedeljak na Dan Vojske Srbije u porodičnoj kući u selu Dublje kod Bogatića, pet dana pred svoju svadbu, a bila je i u petom mesecu trudnoće, a njena majka Snežana je za portal SrbijaDanas opisala odnos koji je Bojana imala sa Jovišinom majkom, svojom nesuđenom svekrvom.

foto: Printscreen/Facebook/Bojana Milanovic

Bojanina majka tvrdi da su se kolege iz garnizona i nadređeni raspitivali po Dublju o porodici u koju je njihova ćerka trebala da se uda.

- Joviša i Bojana su hteli da kupe kuću da se isele, sa njom se nisu slagali. Ona Bojanu nije prihvatila zato što je iz grada, zato što neće da hrani krave. Devojka je bila trudna, bila joj je muka od svega, previsoko je nosila bebu i sve joj je izazivalo mučninu. Ona jeste kod mene živela zaštićeno, moja je i ja joj nisam davala ništa da radi što nije morala i ja sam to njemu rekla pre nego što je odveo, da ne očekuje da će ona sad tamo zasukati rukave i hraniti stoku i ostalo - u suzama je ispričala Bojanina majka.

Žalila mi se u zadnje dve nedelje, ona je bila jako ponosna i sve je nosila u sebi, ali se žalila zadnje dve nedelje da je svekrva vređa i govori da je kurva - rekla je potresena majka.

Ona je otišla u petak da se upozna sa Jovišinom majkom, ali da nije lepo dočekana.

- Otišla sam u petak da se upoznamo, žena me nije dočekala, nije kafu skuvala, ja sam otišla sa poklonima, smatrala sam da treba da imamo neki normalan odnos. Nije sela da pita ni šta ćemo u subotu, u subotu je trebalo biti venčanje, ja sam otišla sa ćerkom da kupim sve što treba, žena nije sela sa nama da pita šta ste kupili - vidno potresena rekla je Snežana i dodala da ne veruje u to da je u pitanju samoubistvo.

Nakon ove ispovesti majke pokušali smo da stupimo iu kontakt sa Jovišinom majkom ali nam na pozive niko nije odgovorio do objavljivanja ovog teksta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.