Ispovest Bojanine drugarice: Ne mogu da verujem da je više nema, spremala se za svadbu, a idemo joj na sahranu (FOTO)
Bojana Milanović, Foto: Printscreen/Facebook/Bojana Milanovic

potresno

Ispovest Bojanine drugarice: Ne mogu da verujem da je više nema, spremala se za svadbu, a idemo joj na sahranu (FOTO)

Teškim glasom objašnjava da je Bojana nekoliko dana ranije imala manje krvarenje , te i da je bila zabrinuta za nju

Objavljeno: 07:48h

Nakonsamoubistva trudnice Bojane Milanović (24), vojnik po ugovoru u Vojsci Srbije, njena majka Snežana, brat Saša, verenik Joviša i najbliža familija u Bogatiću i Sremskoj Mitrovici su još u šoku.

- Ne mogu da verujem da nema više moje Bojane. Ona mi je bila kao sestra koju nikad nisam imala. Ceo život smo bile nerazdvojne - Ovako započinje svoju priču Kristina Palikuća, najbolja drugarica Bojane MIlanović, pripadnice vojske koja se ubila u četvrtom mesecu trudnoće pucajući iz lovačkog karabina svog verenika.

Poslednja osoba sa kojom se Bojana pre samoubistva čula bila je upravo Kristina, koja ističe da ništa nije ukazivalo na to da će to biti poslednji put da razgovara sa njom.

- Bojanu poznajem bolje nego iko. Nas dve smo se veče pre njene smrti čule telefonom i sve je bilo u redu. Nisam primetila ništa sumnjivo u njenim porukama. Spremala se za venčanje u subotu - priča u suzama Kristina.

Teškim glasom objašnjava da je Bojana nekoliko dana ranije imala manje krvarenje , te i da je bila zabrinuta za nju. Međutim, Bojana je tvrdila da je sve u redu sa njom i bebom.

- Tada sam je pitala kako je, na šta je ona meni odgovorila da su i ona i beba dobro, da nije ništa strašno. Kazala mi je da su joj prepisali tablete za održavanje trudnoće - kaže Kristina.

Prema njenim rečima Bojana je bila vesela i uvek raspoložena devojka koja je imala velike planove za svoj život . Radovla se udaji i rođenju deteta, a kako kaže sagovornica, planirala je kada se dete rodi da napravi veliku svadbu i krštenje.

- U subotu je trebalo da bude malo venčanje, za najbliže članove porodice i prijatelje. Njen tata je trebalo juče iz Nemačke da krene na venčanje. Međutim, došao je zbog tragedije. Ona je bila toliko jaka ličnost da nikome ko ju je poznavao nije jasno šta se desilo - kaže Kristina.

Prema njenim rečima, Bojana joj se nikad nije žalila, nije imala velikih problema.

Kako kaže ova devojka, Bojana je bila usamljena nakon što se preselila kod momka, jer je on često bio odsutan.

Podsećamo, Bojana je sa majkom Snežanom i bratom Sašom živela u dedinoj kući u Sremskoj Mitrovici. Završila je srednju medicinsku školu za fizioterapeute i duže vreme je pokušavala da se zaposli u Vojsci. Jesenas, kada je konačno dobila posao koji je želela, upoznala je Jovišu, počeli su da se zabavljaju, a od početka ove godine i da žive zajedno u Dublju. Bila je u četvrtom mesecu trudnoće i u subotu je trebalo da se venčaju.

- Izgledali su zaljubljeno, srećno, puni života. Lepo su se slagali. Niko nije mogao naslutiti da će se ovo dogoditi - navode Jovišini rođaci.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.