MAJKA PRIPADNICE VOJSKE SRBIJE: Moja ćerka nije imala razloga da digne ruku na sebe! Kako je moguće, da dva puta nanese sebi smrtonosne povrede? (FOTO)
Pripadnica Vojske Srbije, Foto: Printscreen/Facebook/Bojana Milanovic

velika tragedija

MAJKA PRIPADNICE VOJSKE SRBIJE: Moja ćerka nije imala razloga da digne ruku na sebe! Kako je moguće, da dva puta nanese sebi smrtonosne povrede? (FOTO)

Snežana kaže da je njena ćerka bila vesela, raspoložena i presrećna zbog trudnoće

Objavljeno: 07:48h

Nakon smrti trudnice Bojane Milanović (24), pripadnice Vojske Srbije, njena majka Snežana u potresnoj ispovesti priča kako sumnja u zvaničnu verziju i ne veruje da se radi o samoubistvu.

Snežana kaže da je njena ćerka bila vesela, raspoložena i presrećna zbog trudnoće, prenosi Informer.

- Nije imala nijedan razlog da digne ruku na sebe - ističe Snežana.

Nakon uviđaja inspektori su joj rekli da imaju neke sumnje u vezi sa Bojaninom smrću.

- Bojana je nađena mrtva u krevetu, u donjem vešu u kom je inače spavala. Imala je dve rane na telu. Inspektor koji je radio uviđaj mi je rekao da po položaju tela i ranama, ona nije mogla sama da puca u sebe - priča Snežana.

Ona dodaje da je Bojana imala jednu ranu od metka ispod leve dojke, a drugu na glavi.

- Kako je to moguće, da dva puta nanese sebi smrtonosne povrede? Pitam se i što niko od Jovišine familije, koja živi u drugom delu kuće, nije ušao u Bojaninu sobu da je obiđe kad su čuli pucanj. Morali su da čuju pucanj jer je lovačka puška bila u pitanju. Ako su i pomislili da je nešto palo u njenoj sobi, zašto niko nije otišao da proveri? Našao ju je Joviša tek narednog jutra, kad se vratio sa posla - priča očajna majka.

Snežana navodi da je Bojana naručila i poklon za svadbu.

- Bila je zaljubljena i u subotu se je trebao da se uda. Od svog oca koji živi u Nemačkoj, naručila je poklon za svadbu. Zar bi to uradila da je htela da se ubije - pita se Snežana.

Podsetimo, Bojana je prema nalazima obdukcije, pucala u sebe iz lovačkog karabina, koji je u vlasništvu njenog verenika. On takođe radi kao pripadnik Vojske Srbije, a bio je na dežurstvu, radio noćnu smenu i kada se vratio, pronašao je mrtvu.

Prizor je, navode očevici istrage, bio stravičan. Pucnjem je skoro sasvim razmrskano Bojanino prelepo lice, a telo je ležalo u lokvi krvi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.