MAJKA ŠESTORO DECE UBIJENA PA ZAPALJENA! Deca pronašla oproštajno pismo, SUMNJA PALA NA MUŽA (Video)
Marino Selo nadomak Lipika, Foto: Printscreen/facebook

tragedija u Marinom selu

MAJKA ŠESTORO DECE UBIJENA PA ZAPALJENA! Deca pronašla oproštajno pismo, SUMNJA PALA NA MUŽA (Video)

Marino Selo nadomak Lipika zavijeno je u crno nakon što je u vatrenoj stihiji koja je progutala pomoćnu dvorišnu prostoriju porodične kuće pronađen leš Marije L. (49)

Objavljeno: 07:48h

Sumnja se da je nesrećna žena, udavljena, a da bi se prikrili tragovi zločina zapaljena. O okolnostima koje su prethodile ubistvu svedoči oproštajno pismo koje je jedna od ćerki pokojne žene pronašla na bunaru u dvorištu.

Prvoosumnjičeni je Marijin ljubomorni suprug Željko za kojim policija još traga.

Komšije kažu da je bio bolesno ljubomoran i da su se zbog toga često svađali.

Par je imao šestoro dece, a Marija ima i ćerku iz prvog braka.

- Neki rade u Nemačkoj, neki u Kutini. Jedna ćerka radi u trgovini u Antunovcu, a jedna ide u srednju školu u Kutini. Ima četiri sina i dve ćerke sa Željkom, a jednu ćereku - ispričala je komšinica i dodaje - Kao i svaka porodica, jedanput dobro, drugi put loše. Nekad viču jedno na drugo, ali nisam znala da će doći do ovoga - kaže ona.

Kad je dim počeo sukljati u vis, stanovnici Marina Sela digli su na noge vatrogasce koji su se odmah uhvatili u koštac sa vatrom. Počela je trka sa vremenom jer su se u objektu nalazile i plinske boce.

Čim je vatra ugašena, pustili su jednog od sinova, člana lokalnog vatrogasnog društva da uđe u šupu. Izašao je bled i rekao: 'Mama je mrtva. Nije se ugušila od dima. Ona je zadavljena'.

Inače, dok je gorelo pucalo je na sve strane. Najviše crepovi. Ubrzo je dotrčala Marijina vanbračna ćerka koja živi na kraju sela. Ulazeći u dvorište prošla je kraj bunara i našla ceduljicu i povikala: 'Mama je unutra. Sigurno ju je on ubio'.

Poslednji put bračni par komšije su videle u utorak rano ujutro.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.