Epilog pucnjave na Mirijevu: Svakog dana su zajedno šetali pse, a onda je metak prekinuo prijateljstvo
Foto: Dragan Udovičić, Ilustracija

strašno

Epilog pucnjave na Mirijevu: Svakog dana su zajedno šetali pse, a onda je metak prekinuo prijateljstvo

I. A je ranjen u predelu leve natkolenice i prevezen je u KBC Zvezdara

Objavljeno: 07:48h

Muškarac I. A upucan je u 6.10 jutros u Ulici Ljubiše Miodragovića u Mirijevu nakon rasprave sa prijateljem i njegovom devojkom, kako se nezvanično saznaje. Zbog pucnjave su uhapšeni P. P. i njegova devojka.

Naime, kako se saznaje, motiv ranjavanja su neraščišćeni računi. I. A je ranjen u predelu leve natkolenice i prevezen je u KBC Zvezdara. Do pucnjave je došlo u iznajmljenom stanu u prizemlju zgrade u kom I. A živi sa svojom devojkom.

Policija
Policijafoto: Nebojša Mandić

Kako pričaju komšije, I. A ne poznaju dobro jer se sa devojkom nedavno doselio u ovaj kraj, ali kažu da su redovno viđali da kod njega kući dolaze mladić i devojka koji su uhapšeni zbog njegovog ranjavanja!

Komšije dodaju da su I. A i njegova devojka često šetali psa sa P. P. i njegovom devojkom.

- Svi su bili prijatni, ali se nisu isticali. Iznenadio sam se kada sam video da su baš oni uhapšeni zbog pucnjave na prijatelja - rekla je jedna komšinica.

Ona dodaje da pucanj nije čuo, ali da su svi čuli vriske.

- Čuli smo je kako vrišti, dere se, a ubrzo nakon toga je došla policija. Ne žive dugo tu - kaže.

Policija je brzo i efikasno reagovala i uhapsila P. P. zbog sumnje da je pucao iz pištolja i ranio svog prijatelja. P. P. ima kriminalni dosije i u trenutku pucnjave njega je u automobilu čekala devojka. Kako sa saznaje, P. P. je nedavno izašao iz zatvora i za njim je već bila na snazi poternica zbog pokušaja ubistva.

Sa mesta zločina je pokušao da pobegne automobilom šabačkih registracija za koji se sumnja da je ukraden. Automobil je ceo izlupan. Policija je njega i devojku uhapsila dok su pokušavali da pobegnu sa lica mesta.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.