Misterija u Prijepolju: Niko ne zna ČIJE JE STOPALO PRONAĐENO NA PEŠAČKOM PRELAZU
Policija, Foto: Nebojša Mandić

užasno

Misterija u Prijepolju: Niko ne zna ČIJE JE STOPALO PRONAĐENO NA PEŠAČKOM PRELAZU

Ubrzo je pristigla policija koja je pretražila okolinu

Objavljeno: 07:48h

Kome je pripadao i odakle je na pešačku stazu dospeo deo ljudske noge, prekjuče popodne pronađen u prijepoljskom naselju Suvodo između puta i pruge, i juče je ostala nepoznanica.

Stopalo sa delom potkolenice, koje je počelo da truli ali nije dospelo u fazu raspadanja, u nedelju oko 18 sati, u travi kraj pešačke staze koja vodi od magistralnog puta ka pruzi i teretnoj železničkoj stanici u Prijepolju, slučajno je primetio jedan prolaznik. On je potom alarmirao policiju, a u međuvremenu i Milana Maksimovića koji se nalazio na svom imanju.

Policija
Policija foto: Damir Dervišagić

- Kada me je taj čovek pozvao, rekavši da je u travi deo ljudske noge, prvo sam pomislio da je u pitanju neka lutka. Međutim, ispostavilo se da nije tako. Pravo levo stopalo sa 10-ak centimetar potkolenice iznad čukljeva ležalo je tik uz moj malinjak. Jasno se videlo da je kost pravo prerezana, odnosno da deo noge nije polomljen već odsečen. Nije se širio nikakav neprijatan miris - ispričao zatečeni Milan Maksimović.

Ubrzo je pristigla policija koja je pretražila okolinu, između ostalog i Maksimovićev malinjak, ali ništa sumnjivo nije uočeno.

S obzirom da policija nema prijave da je u ovom kraju Srbije nestao neko od koga bi mogla da potiče noga, ili da je neko ostao bez stopala na neki način, za sada se sumnja da se radi o amputiranom stopalu, premd je praksa da se pacijentu preda amputirani deo tela ukoliko želi da ga sahrani.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.