AKCIJA SRPSKE POLICIJE U BEOGRADU: Pohvatani kriminalci koji su oteli čoveka i tražili otkup! (VIDEO)
Trenutak kada policija hapsi otmičara u Beogradu, Foto: Printscreen/MUP

akcija mup

AKCIJA SRPSKE POLICIJE U BEOGRADU: Pohvatani kriminalci koji su oteli čoveka i tražili otkup! (VIDEO)

Sumnja se da su Z. J. (1970) iz Kuršumlije i I. S. (1975) iz Beograda, 17. aprila ove godine na području Raške oteli oštećenog

Objavljeno: 08:44h

Zajedničkim operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije i policijskih uprava u Beogradu, Kraljevu i Kragujevcu rasvetljena je otmica pedesetogodišnjeg muškarca i uhapšene dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile ovo krivično delo.

Sumnja se da su Z. J. (1970) iz Kuršumlije i I. S. (1975) iz Beograda, 17. aprila ove godine na području Raške oteli oštećenog, odveli ga u kuću na području Aranđelovca, a potom tražili otkup. Policija ih je uhapsila u Beogradu prilikom primopredaje novca.

U pretresu vikendice I. S. pronađeni su pištolj, lovački karabin i 16 komada municije, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija. Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.