STRAVIČNI SLUČAJEVI TRESU SRBIJU: Seksualno iskorišćavao devojčicu, PA SE NAGODIO SA SUDOM!
Foto: Profimedia / Stock

strašno

STRAVIČNI SLUČAJEVI TRESU SRBIJU: Seksualno iskorišćavao devojčicu, PA SE NAGODIO SA SUDOM!

Devojčica je krajem februara policiji ispričala kako ju je očuh, otkada je napunila devet godina, primoravao na seksualne odnose

Objavljeno:

Ljubiša K. (71) iz negotinskog sela Aleksandrovac, koji je krajem februara uhapšen zbog sumnje da je proteklih pet godina svoju pastorku B. V. primoravao na seksualne odnose i podvodio je za novac, upućen je u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

Istovremeno, N. M. (71) iz Zaječara, koji je koristio "usluge" maloletnice, priznao je krivicu i, nakon dogovora sa Tužilaštvom, osuđen ja ne godinu dana robije.

foto: Shutterstock

- Ljubiša K. je upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu - kaže jedan od izvora bliskih istrazi.

- Pored analize njegovog mentalnog stanja, veštačenje treba da nam pokaže i da li je pedofil.

S druge strane, N. M. je priznao da mu je Ljubiša K. podvodio pastorku, koja ga je oralno zadovoljavala.

- N. M. je priznao da je plaćao Ljubiši K. koji mu je, u zamenu za novac, podvodio pastorku - nastavlja naš sagovornik. - Nakon toga, postigao je sporazum sa Tužilaštvom o priznanju krivice i osuđen je na godinu dana zatvora.

Podsetimo, devojčica je krajem februara policiji ispričala kako ju je očuh, otkada je napunila devet godina, primoravao na seksualne odnose. Tada je ispričala i da ju je podvodio za novac svom poznaniku N. M. Kazala je da je to trajalo pet godina, pre nego što je skupila hrabrost da to prijavi.

foto: Pixabay

Majka maloletnice I. B., ranije je ispričala da je sumnjala da se nešto čudno dešava, ali da nije znala da njen muž ima seksualne odnose sa njenom ćerkom i da je podvodi za novac.

- Nekoliko dana pre nego što su uhapsili Ljubišu, čula sam ga kako sa N. M. o nečemu priča i traži mu 100 evra, navodno da bi platio struju - ispričala nam je I. B. - Onda sam ga čula kako kaže: "Dobro, daćeš mi sada 6.000, a kad bude penzija još 5.000 dinara."

Prema rečima ove žene, kada su otišli u Zaječar, Ljubiša je svoju pastorku odveo do auta u kom ih je čekao N. M., i tu je ostavio.

- Pitala sam muža zašto ostavlja dete sa N. M., a on mi je kazao da će tu da joj bude toplo dok mi završimo poslove koje imamo po Zaječaru - ispričala je I. B.

foto: profimedia

- Rekla sam mu da to nije u redu da dete ostavlja sa starijim čovekom, ali mi je on kazao da nemam nikakav razlog da sumnjam da će se mojoj ćerki desiti bilo šta loše.

Ova žena kaže i da je jednom zatekla svog muža kako pokušava da na oralni seks ubedi svoju pastorku.

- Moj suprug je ležao u krevetu, a moja ćerka je sedela na fotelji - kaže I. B. - Ja sam spavala u drugom krevetu i nešto me je probudilo u toku noći. U polumraku sam videla šta se dešava, ustala sam i upitala supruga da li je on normalan i da li zna šta čini.

Međutim, Ljubiša, koji je policiji poznat po krađi struje i sitnim izgredima, pravdao se da ništa nije uradio i da je I. B. sve to "umislila".

PRETI MU 15 GODINA

Za delo koje se na teret stavlja očuhu maloletnice, koja se još uvek nalazi u hraniteljskoj porodici, predviđena je kazna i do 15 godina zatvora.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.