OVO JE MONSTRUM KOJI JE NOŽEM PREKLAO BAKU, TUKAO JE ŠTANGLOM PA POZVAO POLICIJU! I sve to zbog jedne rečenice! (FOTO)
On je bez milosti ubio baku, Foto: Kurir

strava i užas!

OVO JE MONSTRUM KOJI JE NOŽEM PREKLAO BAKU, TUKAO JE ŠTANGLOM PA POZVAO POLICIJU! I sve to zbog jedne rečenice! (FOTO)

Navodno, baka Zorka je unuku rekla da ide da traži posao

Objavljeno: 08:46h

Dejan Stanković (37), danas oko 13 časova, pišu "Novosti", najpre je na pragu porodične kuće u selu Kovačevac kod Mladenovca zaklao baku Zorku Stanković (85), a potom je više puta metalnom štanlom udario po glavi.

Dejan je posle toga sam pozvao policiji i ispričao šta je uradio, i po njihovom dolasku nije se opirao hapšenju. U kući Stankovića, u kojoj se dogodila tragedija, još uvek traje uviđaj, a kako nezvanično saznajemo od komšija, ubistvu je prethodila svađa bake i unuka.

Navodno, baka Zorka je unuku rekla da ide da traži posao i da mora nešto da radi, a prebacivala mu je, tvrde komšije, i to što je ušao u neke godine, a ne ženi se i ne stvara porodicu. "Zorka je često insistirala da Dejan ide da se leči i da pije lekove. Međutim, on nije voleo da mu se to govori i tada bi pobesneo. Pretpostavljam da je i sada tako nešto dovelo do kulminacije", kaže jedna od komšinica.

Meštani Kovačevca kažu da gotovo svi koji žive u ovom selu, znaju da je Dejan još o detinjstva imao određene psihičke probleme.

Navodno, lečio se i primao je terapiju, a komšije vele da je umeo satima da vozi bicikl po selu i da su meštani, znajući kako stvari stoje, uglavnom sklanjali decu sa ulice a i sami se "evakuisali" kada bi on naišao.

Konačno, prema njihovom tvrdnjama, Dejanovo stanje se pogoršalo kada mu je jesenas umrla majka za koju je bio emotivno vezan.

Zapao je u još veću depresiju, a i kako se sumnja, verovatno nije redovno uzimao terapiju, a već ostarela baka nije mogla dovoljno da ga kontroliše.

Šta se zaista dogodilo i koji je pravi motiv ove tragedije, pokazaće istraga.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.