OVO JE POSLEDNJI SMS KOJI JE JELENA POSLALA: Nikada nije dobila odgovor!
Foto: Privatna arhiva

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ

OVO JE POSLEDNJI SMS KOJI JE JELENA POSLALA: Nikada nije dobila odgovor!

Saslušana doktorka kojoj je Jelena Marjanović poslala poruku pre smrti. Dr Milana Šišić: Poslednju poruku od nje sam dobila u 16.43

Objavljeno: 10:08h

Oko četiri sata po podne ja sam joj na njen prethodni SMS odgovorila da njena majka treba da nastavi da pije gvožđe. U 16.43 Jeca mi je napisala "OK" i pitala je da li su Zoričini rezultati loši zbog zračenja. Na tu poruku ja joj nisam odgovorila.

Milana Šišić, doktorka iz Borče, ovim rečima je u ponedeljak, kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskog istrazi, u Višem tužilaštvu u Beogradu opisala svoju komunikaciju sa Jelenom Marjanović. Poslednja poruka koju je poslala ubijena pevačica, nekoliko minuta pre nego što je usmrćena na nasipu u Crvenki, bila je namenjena upravo Šišićevoj. Saslušanje doktorke završeno je za manje od pola sata.

- Ne sećam se zašto joj nisam ništa odgovorila... Sat, dva kasnije, saznali smo da je nestala. Jelenina majka Zorica Krsmanović pozvala je moju ćerku, slučajno je pogrešila, jer je htela nekog drugog da dobije, i rekla joj je šta se desilo - ispričala je, kako nezvanično saznajemo, Milana Šišić zameniku tužioca.

Jelena je poslala poruku Šišićevoj u 16.43, a u 16.50 čula se sa svojom majkom Zoricom Krsmanović. Ubrzo posle toga je ubijena.

Milana Šišić je saslušana, u okviru dopunjene istrage, nakon što je Viši sud vratio tužilaštvu optužnicu, tražeći da preduzmu niz dodatnih dokaznih radnji.

Suprug ubijene pevačice uhapšen je u septembru prošle godine kada je izašao iz rijaliti programa u kome je učestvovao i od tada se nalazi u pritvoru. Tužilaštvo je protiv njega podiglo optužnicu 9. februara, samo nekoliko sati nakon što su ispitali prodavačicu iz "Armi šopa", gde je Marjanović navodno kupovao odeću. Terete ga za teško ubistvo, za šta je zaprećena kazna zatvora i do 40 godina. On je optužen da je ubio Jelenu na nasipu u Crvenki 2. aprila 2016. godine.

Međutim, krivično vanpretresno veće Višeg suda 19. marta donelo je naredbu o dopuni istrage i optužnica je vraćena tužilaštvu. Prema mišljenju ovog suda, bilo je neophodno još dokaza kako bi ispitali osnovanost optužnice i da bi se "bolje razjasnilo stanje stvari".

PRIMEDBE

Advokati Zorana Marjanovića Aleksandar Zarić, Stefan Jokić, Veljko Delibašić i Nikola Dumnić podneli su odgovore na optužnice nakon što je ona podignuta i sud je uvažio neke od njihovih predloga, između ostalog i da se sasluša Jana Marjanović, koja je kobnog dana bila na nasipu sa roditeljima.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.