ZBOG CIGARETE UMALO DA IZGUBI ŽIVU GLAVU: Nišlijka pala s prozora!
Reč je o nesrećnom slučaju, Foto: M.Bukovac

ŠOKANTNO!

ZBOG CIGARETE UMALO DA IZGUBI ŽIVU GLAVU: Nišlijka pala s prozora!

Ozbiljnijih posledica nije bilo jer je sticajem srećnih okolnosti pala na krov susedne kuće

Objavljeno: 10:11h

Žena iz Niša stara 44 godine pravim čudom je prošla bez ozbiljnijih povreda nakon što je ispala kroz prozor stambene zgrade u kojoj živi na Bulevaru Zorana Đinđića. Ozbiljnijih posledica nije bilo jer je sticajem srećnih okolnosti pala na krov susedne kuće.

Kako smo saznali, žena je u petak oko 23.40 pušila kraj prozora kada se slučajno omakla i pala sa oko četiri metra visine, jer se njen stan nalazi na prvom spratu.

- Uspela je da se uhvati za prozor, njen suprug je priskočio i pokušao da je zadrži, ali nije uspeo da spreči pad. Pozvao je Hitnu pomoć, koja je odmah stigla, ali nije mogla da joj priđe jer je kapija bila zaključana, pa su alarmirani i vatrogasci. Spasioci su razvalili katanac na zaštitnoj ogradi lokala koji se nalazi u međuspratu zgrade i omogućili medicinskoj ekipi da zbrine ženu - navodi izvor Kurira.

Nišlijka je nakon pada bila u svesnom stanju i nije imala vidljive povrede. Međutim, zbog dijagnostike je prevezena u Urgentni centar. Policija je u toku večeri obavila uviđaj, kojim je ustanovljeno da je reč o nesrećnom slučaju.

(Espreso.co.rs/Kuris.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.