PRONAĐENO TELO U NIŠAVI: Nema potvrde da je u pitanju ranije nestali mladić
Reka Nišava, Foto: Fonet

užas

PRONAĐENO TELO U NIŠAVI: Nema potvrde da je u pitanju ranije nestali mladić

Prema prvim informacijama reč je o mlađem muškarcu čiji su leš primetili ribolovci i nakon toga odmah obavestili policiju

Objavljeno: 10:12h

Beživotno telo muškarca koji se najverovatnije utopio u Nišavi pronađeno je danas oko 11.30 časova u delu reke u selu Trupale kod Niša.

Prema prvim informacijama reč je o mlađem muškarcu čiji su leš primetili ribolovci i nakon toga odmah obavestili policiju.

Po rečima meštana Trupala koji su se zatekli u blizini mesta na kojem je nađeno telo, utopljenik je na sebi imao majicu, patike i farmerice ali za sada nema zvanične potvrde da bi to mogao da bude Danilo Đorđević (17) koji je nestao 29. marta nakon što je upao u reku kod Betonskog mosta u centru Niša.

Utvrđivanje identiteta utopljenika verovatno će biti okončano tek posle DNK analize jer je zbog dugog boravka u vodi, najverovatnije nemoguće uzeti otiske prstiju.

Danilov otac Miloš Đorđević kaže da nema nikakve detalje o tom slučaju.

Kako “Blic” saznaje, telo je izvučeno iz korita reke nedaleko od seoskog igrališta i nakon toga prebačeno u Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije i identifikacije. Telo je prvi uočio jedan ribolovac nedaleko od Trupalskog mosta kada je pošao na pecanje.

-On je video telo koje je bilo zakačeno u granju kod mosta. Nije bio siguran šta je to što je video u vodi. Onda je reka nastavila da nosi telo. On je seo u automobil i spustio se nizvodno kod igrališta da pogleda bolje. Tu je sreo još dvojicu ribolovaca. Gledajući sa bedema i oni su posumnjali da je u pitanju telo koje nosi reka. Onda je ribolovac pozvao policiju, rekao je da nije siguran ali da liči na ljudsko telo, kaže jedan od meštana Trupala.

Telo je struja ponovo privukla obali, nizvodno od igrališta, gde je i izvučeno.

Policija je uradila uviđaj na licu mesta a nakon teoga je telo prebačeno u Zavod za sudsku medicinu.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.